X

Un bătrân a fost lăsat fără economii prin metoda ‘Accidentul’

Un bătrân a fost lăsat fără economii prin metoda ‘Accidentul’

Un tânăr implicat într-un caz de escrocherie ce vizează schema cu ruda implicată în accident a fost reținut de oamenii legii în municipiul Chișinău.

Potrivit unui comunicat al Poliției, suspectul nu se află la prima abatere de la lege, fiind judecat anterior pentru furt.

Vezi şi: VIDEO – Harris îl pune pe Trump în defensivă într-o dezbatere aprinsă – Stiripesurse.md

Astfel, pe 30 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana au fost sesizați de un bătrân de 75 de ani, locuitor al capitalei, precum că a fost apelat de o persoană necunoscută care i-ar fi comunicat că o rudă a fost implicată într-un grav accident rutier și a solicitat suma de 1 400 de euro pentru a achita cheltuielile medicale și a scăpa de răspundere penală.

Un bătrân a fost lăsat fără economii prin metoda ‘Accidentul’

Astfel, la scurt timp, la domiciliul victimei s-a prezentat un bărbat, care a fost surprins de o cameră de supraveghere din curtea blocului în timp ce primea banii.

În urma acțiunilor de urmărire penală și a măsurilor speciale de investigație, efectuate de către polițiști în comun cu procurorii mun. Chișinău- oficiul. Ciocana, suspectul a fost identificat și reținut. 

Tags: bătrânchisinauMetoda 'Accidentul'
Social