Un camion-cisternă a EXPLODAT în Haiti (VIDEO)! Cel puţin 50 de oameni au murit ARŞI de VII!

Publicat:

Cel puţin 50 de persoane au murit în explozia unui camion-cisternă marţi dimineaţă la Cap-Haitien, în Haiti, deflagraţia urmată de un incendiu soldându-se şi cu numeroşi răniţi, potrivit unui bilanţ provizoriu furnizat de un responsabil local, relatează AFP, potrivit agerpres.

“Am constatat la faţa locului că între 50 şi 54 de persoane erau arse de vii. Era imposibil să le identificăm”, a declarat viceprimarul din Cap-Haitien, Patrick Almonor.


Citeşte şi: CUTREMUR puternic în Indonezia (VIDEO) – Black News

“Circa douăzeci” de locuinţe din împrejurimi au luat de asemenea foc în urma exploziei, potrivit lui Almonor, care lasă să se înţeleagă că bilanţul morţilor ar putea creşte.

“Nu suntem încă în măsură să furnizăm detalii privind numărul victimelor din interiorul caselor”, a precizat el.

Acest stat sărac din Caraibe se confruntă cu o puternică penurie de carburanţi, din cauza faptului că bandele controlează o parte a circuitului de aprovizionare.

Acest lucru provoacă o puternică nemulţumire în rândul populaţiei din Haiti şi luni au avut loc în ţară manifestaţii împotriva creşterii preţului la benzină.

Citeşte şi: LISTA ROŞIE va fi eliminată după doar două săptămâni – Black News

Spitalul Justinien nu mai face faţă fluxului de răniţi, dintre care mulţi sunt în stare critică.

“Nu avem mijloacele de a prelua numeroasele persoane cu arsuri grave. Mă tem că nu vom putea să-i salvăm pe toţi”, a declarat pentru AFP o infirmieră din cadrul spitalului.

Port situat în partea nordică a Haiti, Cap-Haitien este cel de al doilea oraş al ţării.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.