Un celebru paparazzo italian îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune

Publicat:

Un celebru paparazzo italian îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune

Un paparazzo italian l-a acuzat pe actorul Gerard Depardieu că l-a agresat în centrul Romei în momentul în care l-a fotografiat pe starul francez şi pe partenera acestuia de viaţă într-un restaurant celebru, informează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

Rino Barillari, în vârstă de 79 de ani, a declarat pentru presa italiană că a mers la Harry’s Bar de pe Via Veneto după ce a aflat că Gerard Depardieu urma să ia prânzul acolo, marţi, alături de câţiva prieteni.


Citeşte şi: Coridoarele de solidaritate au ancorat Ucraina şi R.Moldova în piaţa unică a UE – Stiripesurse.md

Veteranul paparazzo a început să facă fotografii şi s-a retras apoi pe strada din faţa restaurantului după ce anturajul lui Gerard Depardieu i-a cerut în repetate rânduri să plece.

Un celebru paparazzo italian îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune

Partenera starului francez, Magda Vavrusova, l-a urmărit în stradă pentru a-l admonesta, a declarat Rino Barillari, iar Gerard Depardieu a ieşit din restaurant la scurt timp după aceea şi l-a lovit de trei ori, lăsându-l cu o rană la nivelul capului care a necesitat spitalizare.

“L-am raportat pe Depardieu, un bătăuş, la Poliţie. Nu-i vine să creadă că nu poate scăpa nepedepsit”, a declarat Rino Barillari pentru cotidianul Il Messaggero.

Poliţia italiană a anunţat că investighează incidentul.

Relatările lui Rino Barillari diferă însă foarte mult de cele făcute de Depardieu şi Vavrusova, care au spus că paparazzoul i-a îmbrâncit pe amândoi.

Un celebru paparazzo italian îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune

“Fotograful m-a împins, atingându-mi torsul şi pieptul cu braţul său”, a spus Magda Vavrusova într-o declaraţie transmisă de avocata sa, Delphine Meillet, în care a dezvăluit că şi ea l-a raportat pe Rino Barillari la Poliţie.

“În urma violenţei acelei situaţii, Gerard Depardieu, care a intervenit între paparazzo şi partenera lui, a alunecat şi a căzut peste el”, precizează aceeaşi declaraţie.

Într-un interviu acordat pentru cotidianul La Repubblica, Gerard Depardieu a spus că incidentul a fost cauzat de Rino Barillari.

“A început să mă împingă, a împins-o, de asemenea, pe Magda, iar eu mi-am pierdut echilibrul şi am căzut”, a adăugat starul francez.

Un celebru paparazzo italian îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune

Gianni Riotta, un cunoscut jurnalist italian care a asistat la altercaţie, a contestat versiunea lui Depardieu asupra faptelor.

“E o minciună sfruntată. L-a lovit pe Barillari”, a declarat Gianni Riotta pentru Reuters, adăugând că şi el a dat o declaraţie pentru Poliţie în care a descris felul în care Depardieu l-a lovit pe paparazzo.

“Dovedind o agilitate surprinzătoare, l-am văzut pe Depardieu ieşind vijelios din restaurant către fotograf şi apoi l-a lovit”. El spune că în urma agresiunii, Rino Barillari “sângera abundent”.

Un celebru paparazzo italian îl acuză pe Gerard Depardieu de agresiune

Gerard Depardieu, unul dintre cele mai mari staruri ale cinematografiei franceze, s-a aflat în centrul unui număr tot mai mare de scandaluri în ultimii ani, fiind vizat inclusiv de acuzaţii de agresiune sexuală, care i-au pătat imaginea.

El urmează să fie judecat la Paris în luna octombrie pentru presupuse agresiuni sexuale comise asupra a două femei în timpul unor filmări din 2021. Actorul francez a negat acuzaţiile.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Water Day – Marea bălăceală în Parcul ‘La Izvor’ din Chişinău

Water Day - Marea bălăceală în Parcul 'La Izvor' din Chişinău Centrul Municipal de Tineret din Chişinău a organizat în Parcul „La Izvor” din capitală...

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti Țările NATO de la Marea Neagră -Turcia, România și Bulgaria - au început o operațiune comună pentru...

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv

Șeful Interpol Moldova rămâne în arest preventiv Șeful Interpol Moldova, Viorel Țentiu, va mai sta 30 de zile în arest preventiv la domiciliu. Decizia a...

Teatrul ‘Luceafărul’ se retrage din proiectul ‘Invizibil’

Teatrul 'Luceafărul' se retrage din proiectul 'Invizibil' Teatrul „Luceafărul” se retrage din proiectul „Invizibil”. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a instituției...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.