X

Un chiriaș a ucis gazdele – mama și fiul – cu toporul

Un chiriaș a ucis gazdele – mama și fiul –  cu toporul

O crimă săvârșită cu deosebită cruzime a bulversat raionul Drochia la sfârșitul anului trecut. Un bărbat de 44 de ani a ucis cu toporul o femeie și pe fiul acestuia în casa cărora s-a oploșit la gazdă.  

Citește și: Încep exercițiile de mobilizare cu rezerviștii: „Este o activitate de rutină”

Recent, criminalul a fost condamnat la 19 ani și 6 luni de închisoare. Potrivit procurorilor, bărbatul în vârstă de 44 de ani, locuind într-un apartament închiriat de la victime – o femeie în vârstă de 79 de ani și fiul acesteia de 53 de ani, și-a luat angajamentul de a le acorda ajutor și de a achita serviciile comunale. Victimele aveau probleme de mobilitate și nu se puteau deplasa fără ajutor.

Însă, profitând de starea de invaliditate a victimelor și fiind în stare de ebrietate alcoolică, în urma unui conflict iscat pe fondul consumului de băuturi alcoolice cu fiul, inculpatul, cu premeditare, i-a aplicat acestuia multiple lovituri cu toporul și cuțitul în regiunea toracelui și a inimii, în antreul apartamentului.

Ulterior, auzind strigătele și încercările de apărare ale mamei, aflată în scaun cu rotile, inculpatul s-a îndreptat către salonul apartamentului, unde i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu toporul și cuțitul în regiunea omoplatului, a plămânului stâng și a toracelui. În urma acestor vătămări corporale, ambele victime au decedat.

Tags: condamnat pentru omoromor la DrochiaProcuratura Generala a R. Moldova
Știrile zilei