Un comando israelian a ucis doi membri ai forţelor de securitate palestiniene

Publicat:

Forţele speciale israeliene au ucis prin împuşcare doi membri ai forţelor de securitate palestiniene, joi, într-un incident la Jenin, în Cisiordania ocupată, anunţă autorităţile palestiniene, relatează Reuters, potrivit news.ro.

Potrivit unor surse israeliene, cei doi membri ai forţelor palestiniene au fost ”confundaţi” cu activişti, în timpul unei operaţiuni.


Citeşte şi: LOTERIA vaccinării în Canada! Câţiva norocoşi vor împărţi 1,5 milioane de dolari sau burse de studiu

Autorităţile israeliene nu au comentat cu privire la acest incident, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.

Ministerul palestinian al Sănătăţii a anunţat că o a treia persoană a fost rănită grav.

Un activist a fost de asemenea ucis, potrivit unei surse din cadrul serviciilor israeliene de securitate.

Membri ai forţelor speciale israeliene, dintre care unii acţionau în civil, au efectuat o operaţiune la Jenin în vederea arestării unor persoane suspectate de faptul că au atacat recent militari israelieni, precizează această sursă.

Un schimb de focuri a avut loc, în timpul căruia a fost ucis un activist, iar altul a fost rănit şi reţinut, declară această sursă.

Poliţişti palestinieni, alertaţi de focurile de armă, au tras focuri de armă împotriva comandoul israelian, precizează sursa citată.

Citeşte şi: Andrew Lloyd Webber: Dacă vreţi să opriţi teatrul, va trebui să ne arestaţi!’

”Se pare că unitatea asupra căreia au tras opera în civil”, declară ea.

”Forţele noastre au ripostat, crezând aparent că tirurile forţelor de securitate palestiniene aveau legătură cu acroşajul cu teroriştii căutaţi”, adaugă ea.

Potrivit unor surse din Jenin, un membru al organizaţiei Jihadul Islamic a fost ucis în incident, o informaţie neconfirmată imediat de către Ministerul palestinian al Sănătăţii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În urma dictatorului

În urma dictatorului Ce se petrece după prăbușirea inevitabilă a unui regim personal. Filmul „Moartea lui Stalin” (2017) începe cu dictatorul prăbușit în stare de inconștiență...

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste (editorial)

Din Rusia pentru Houthi, cu dragoste Sub veghea lui Biden, amenințarea la adresa transporturilor maritime globale a luat amploare. Președintele Biden și-a dedicat discursul de adio...

The New York Times: Cum s-a transformat mințitul în dezinformare

Cum s-a transformat mințitul în dezinformare După momentul în care Donald Trump a contestat validitatea certificatului de naștere al lui Barack Obama, Trump a continuat...

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden (editorial)

Cum s-a degradat libertatea sub veghea lui Biden Succesorul lui va moșteni o lume incomparabil mai primejdioasă Președintele Biden a luat ieri cuvântul la ONU, fiind...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.