X

Un copil de 10 ani i-a cerut sfaturi unui CEO pentru a-și face propria companie aeriană – VIDEO

Scrisoarea unui băieţel de 10 ani în care acesta cere sfaturi de la CEO-ul Qantas (principala companie aeriană a Australiei), pentru a fonda o companie aeriană, a devenit virală, scrie BBC, potrivit agerpres.

Băieţelul, pe nume Alex Jacquot, visa să îşi fondeze propria companie aeriană, aşa că nu a stat pe gânduri, şi a decis să apeleze la chiar la CEO-UL Alan Joyce pentru sfaturi.


Citește și: Washingtonul își retrage TOT personalul diplomatic rămas în Venezuela

“Vă rog să mă luaţi în serios”, i-a scris el lui Joyce în scrisoare, în calitate de fondator al viitoarei companii aeriene “Oceania Express”.

El l-a asigurat pe CEO-ul de la Qantas că a început deja să se ocupe de unele aspecte privind compania, cum ar fi tipurile de avioane de care va avea nevoie sau sau serviciile de catering, însă nu ştie cum să procedeze.

“Văzând că sunteţi CEO-ul Qantas, m-am gândit să vă întreb”, a explicat el în scrisoare.

Spre surprinderea tuturor, Joyce i-a răspuns băieţelui şi s-a declarat chiar de acord să se întâlnească pentru a-i da sfaturi.

În răspunsul său, CEO-ul de la Qantas i-a mulţumit lui Alex pentru că a luat legătura cu el, menţionând că “a auzit zvonuri despre intrarea unui alt competitor pe piaţă”.


Citește și: Brexit. Londra a ajuns la o înţelegere cu UE referitor la ‘modificări obligatorii din punct de vedere juridic’

El a adăugat că, de regulă, nu oferă sfaturi concurenţilor, dar că va face o excepţie “pentru că şi eu eram odată un băiat mic, foarte curios despre zbor şi despre toate posibilităţile sale”.

Alex a povestit postului de radio de la Sydney 2GB că a fost “atât de entuziasmat” după ce a primit răspunsul, încât a alergat în jurul casei timp de 10 minute, fără a-i veni să creadă.

Mama lui a declarat pentru publicaţia The Australian că au fost deja stabilite detaliile întâlnirii.

Tags: Alan JoyceAlex Jacquotaustraliacompanie aerianăOceania ExpressQantas
Categorii: Știrile zilei