X

Un cuplu din SUA a fost arestat după ce a încercat să își vândă bebelușul pe șase sticle de bere și 1.000 de dolari

Un cuplu din SUA a fost arestat după ce a încercat să își vândă bebelușul pe șase sticle de bere și 1.000 de dolari

Un cuplu tânăr din Arkansas a fost acuzat de autorități că a încercat să își vândă bebelușul de două luni pentru un bax de șase beri și 1.000 de dolari, potrivit documentelor judiciare.

Darien Urban, în vârstă de 21 de ani, și Shalene Ehlers, în vârstă de 20 de ani, au fost acuzați de biroul șerifului din Benton County de câte o acuzație de punere în pericol a bunăstării unui minor și de tentativă de acceptare a contraprestației pentru renunțarea la un minor, transmite newsweek.com.

Citește și: Preşedintele Comitetului militar al NATO: Ucraina are dreptul legal şi militar de a lovi adânc în interiorul Rusiei pentru a obţine un avantaj de luptă

La 21 septembrie, biroul șerifului din Benton County a primit un pont de la un apelant potrivit căruia părinții unui bebeluș de două luni i-au abordat și au încercat să renunțe la copil în schimbul berii și a banilor, se arată în documentele judiciare.

Părinții au scris, de asemenea, o scrisoare pentru persoana care a sunat, numită în documente Cody Martin, prin care le acordau custodia copilului.

Apelantul a adăugat că se pare că bebelușul „are nevoie de îngrijiri medicale”, se arată în continuare în documentele judiciare.

Un adjunct a răspuns la apel și s-a deplasat la Hide Away Campground, în Benton County, unde fusese făcut apelul, iar serviciile medicale de urgență au venit și ele la fața locului și au spus că vor să ducă copilul la Spitalul de Copii.

După investigații suplimentare, adjunctul a obținut o scrisoare semnată de Urban și Ehlers, care spunea „Eu, Darien Urban și Shalene Ehlers, îi cedăm lui Cody Nathaniel Martin drepturile asupra băiețelului nostru pentru suma de 1.000 de dolari pe 21 septembrie 2024”.

În continuare se spunea: „Disclaimer: După semnarea acestui document, nu va mai exista nicio cale de a vă răzgândi și de a nu ne mai contacta niciodată”.

Un martor a filmat interacțiunea dintre Martin și Urban și Ehlers.

S-a raportat că un alt bărbat, Ricky Crawford, a vizitat rulota de reședință a lui Urban și Ehlers și a cerut să aibă grijă de copil peste noapte în schimbul mai multor cutii de bere. Cuplul a acceptat și i-a dat o geantă pentru scutece.

Crawford i-a adus apoi bebelușul lui Martin la o altă reședință de rulote pe teren, dar cuplul a urmat-o, după cum au povestit mai târziu când au fost interogați, și după ce s-au întâlnit cu Martin, a fost creat un acord pe care l-au înregistrat video pentru a se asigura că este legal.

Ei au adăugat că intenționau să o „legalizeze” luni.

Ehlers ar fi declarat că cuplul dorea să dea copilul spre adopție, deoarece „nu funcționa să ai trei câini și un copil”.

Amândoi au declarat că atunci s-a lăsat să se înțeleagă că bebelușul îi va fi dat lui Martin în schimbul sumei de 1.000 de dolari care urma să fie colectată luni.

De asemenea, în documentele judiciare se menționează că Ehlers se ducea frecvent la o altă reședință de camper și cerea bere.

De asemenea, Crawford a fost găsit în ceea ce părea a fi o „stare de ebrietate puternică” atunci când a fost interogat de detectiv.

Un alt camper, care văzuse copilul și îi schimbase scutecul, a declarat că acesta ar fi avut „un miros urât de amoniac și fecale” și că avea „erupții cutanate puternice, bășici și umflături pe fesele și organele genitale ale copilului”.

Citește și: Aproape 46% dintre moldoveni vor modificarea Constituţiei pentru aderarea la UE (sondaj)

De asemenea, excursionistul a susținut că copilul avea păr de câine în interiorul scutecului.

Documentele instanței au concluzionat: „Pe baza totalității anchetei, se consideră că atât Urban, cât și Ehlers au creat un risc substanțial de deces sau vătămare fizică gravă prin abandonarea copilului lor minor, inițial cu un bărbat în stare evidentă de ebrietate și, în cele din urmă, cu o persoană pe care nu o cunoșteau”.

Urban și Ehlers au fost reținuți în instanță pe o cauțiune de 50.000 de dolari, dar, potrivit Law & Crime, se pare că Urban a fost eliberat, în timp ce Ehlers rămâne în arest.

 

 

Tags: bebeluşSUA
Diverse