Un deputat japonez, surprins într-un club de noapte în plină stare de urgenţă sanitară, expulzat din partid

Publicat:

Deputatul Takashi Takai, care a fost surprins într-un club de noapte în plină stare de urgenţă sanitară în Japonia, a fost expulzat din partidul său, relatează miercuri EFE, potrivit agerpres.

Takai, în vârstă de 50 de ani, care petrecerea într-un club de noapte din districtul Kabukicho, după declararea stării de urgenţă sanitară în ţară, a fost dat afară din Partidul Democrat Constituţional (Minshuto, opoziţie).


Citește și : Luxemburgul se dotează cu scanere radiologice pentru depistarea coronavirusului

El a fost surprins în club la două zile după ce guvernul lui Shinzo Abe a făcut apel la populaţie să rămână în casă şi să evite ieşirile nenecesare în oraş, mai ales noaptea. Însă Takai a nesocotit apelul şi a vizitat joia trecută un “sexy kyabukara” şi, spre ghinionul său, a fost surprins de un ziar local în timp ce petrecea.

Nu intraseră încă în vigoare restricţiile majore, care de sâmbăta trecută vizează şi închiderea tuturor localurilor de noapte din Tokyo, astfel încât Takai, anticipând adoptarea acestei măsuri, a dorit să petreacă o ultimă noapte.

Citește și : Germania își anunță poziția în scandalul iscat între SUA și OMS

Publicaţia săptămânală Shukan Shincho prezintă detalii picante ale conversaţiilor pe care deputatul le-a avut cu fetele care l-au servit. Una dintre ele a rezumat: “A fost un client destul de memorabil”.

După dezvăluirea incidentului, el a fost dat afară din partid. În declaraţii acordate presei, Tetsuro Fukuyama, secretarul grupului său politic, a calificat comportamentul acestuia drept “ruşinos”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Andrei Zaharov, jurnalist de investigație, dat în căutare de autoritățile ruse

 Andrei Zaharov, jurnalist de investigație, dat în căutare de autoritățile ruse Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei a dat în căutare jurnalistul de investigație Andrei Zaharov....

Rafael Nadal, inclus pe lista participanților la US Open 2024

Rafael Nadal, inclus pe lista participanților la US Open 2024 Tenismanul spaniol Rafael Nadal figurează pe lista participanţilor la ediţia din acest an a US...

Elevii vor primi alocații lunare de 1000 de lei dacă vor fi transferați din școlile cu mai puțini de 50 de elevi

Elevii vor primi alocații lunare de 1000 de lei dacă vor fi transferați din școlile cu mai puțini de 50 de elevi Guvernul a aprobat...

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri

Rusia și Ucraina fac schimb de 180 de prizonieri Rusia și Ucraina ar urma să schimbe 180 de prizonieri în cadrul unui acord facilitat de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.