Un echipaj de ambulanţă a fost AMENINŢAT cu pistolul

Publicat:

Un echipaj de ambulanţă a fost AMENINŢAT cu pistolul

O echipă de medici de la urgență a fost amenințată cu pistolul. Incidentul a avut loc duminică, 6 august, în sectorul Botanica din Capitală, iar în urma acestuia nici o persoană nu a avut de suferit.

Medicii au primit o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Chișinău, care acuza dureri de inimă, transmite Știri.md.


Citeşte şi: Armata Republicii Moldova este integrată în sistemul de apărare antiaeriană al României – Stiripesurse.md

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul se afla într-un apartament la o petrecere cu amicii. În timpul sărbătorii, bărbatului i s-a făcut rău, acuza dureri toracice și a solicitat intervenția ambulanței.

Un echipaj de ambulanţă a fost AMENINŢAT cu pistolul

Echipa SAMU Botanica a sosit în 10 minute, depistând solicitantul în stradă, la scara blocului. Ulterior, pacientul a fost urcat în ambulanță pentru acordarea ajutorului medical calificat.

În timpul examinării, individul a manifestat un comportament agresiv și a scos o armă amenințând cu moartea membrii echipei.

Reprezentanții CNAMUP menționează că nici o persoană nu a avut de suferit, iar pe acest caz a fost solicitată intervenția oamenilor legii, care urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

PSDE acuză CEC că l-ar fi împiedicat pe Valeriu Pleșca să candideze la funcția de președinte

PSDE acuză CEC că l-ar fi împiedicat pe Valeriu Pleșca să candideze la funcția de președinte Partidului Social Democrat European acuză Comisia Electorală Centrală că...

Miniştrii economiei şi apărării din Ucraina au început o vizită la Washington

Miniştrii economiei şi apărării din Ucraina au început o vizită la Washington Importanţi oficiali ucraineni, între care ministrul economiei Iulia Sviridenko şi ministrul apărării Rustem...

Ministrul Educației, Dan Perciun, a anunțat mai multe obiective pentru noul an de studii

Ministrul Educației, Dan Perciun, a anunțat mai multe obiective pentru noul an de studii Noul an de studii începe cu un deficit de 1033 de...

Președinta Maia Sandu neagă zvonurile privind interzicerea Mitropoliei Moldovei

Președinta Maia Sandu neagă zvonurile privind interzicerea Mitropoliei Moldovei Președinta Maia Sandu a respins afirmațiile deputatului PAS, Vasile Șoimaru, referitoare la o posibilă interzicere a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.