X

Un elev de 13 ani din SUA a oprit autobuzul școlar după ce șoferul a leșinat

Un elev a oprit autobuzul școlar în care se afla împreună cu colegii săi după ce șoferului i s-a făcut rău și a leșinat, informează mediafax.

Dillon Reeves, un elev de la Lois E. Carter Middle School din Warren, a acționat imediat în autobuzul școlar, într-un „act extraordinar de curaj și maturitate”, a declarat reprezentantul școlii, Robert D. Livernois, potrivit CNN.

Citește și : Putin a ordonat crearea de muzee dedicate ofensivei din Ucraina

Incidentul a avut loc săptămâna aceasta în timp ce copiii se întorceau de la școală. Femeia aflată la volanul autobuzului a avut „amețeli” în timp ce conducea și a urmat protocolul alertând „baza”. Totuși, ea nu a mai apucat să oprească mașina deoarece a leșinat.

Reeves, care era așezat cu aproximativ cinci rânduri mai în spate, „a sărit de pe scaun, și-a aruncat rucsacul pe jos, a alergat spre partea din față a autobuzului, a apucat volanul și a oprit autobuzul în mijlocul drumului”, a explicat Livernois.

Ulterior, copilul a strigat către colegii săi îndemnându-i să sune la 112. În prezent, copilul este considerat un erou al comunității din statul american Michigan.

Citește și : Transferurile copiilor ucraineni echivalează cu ‘genocid’

Tags: autobuzelevMichiganSUAWarren
Categorii: Știrile zilei