Un expert în nutriție dezvăluie ‘alternativa la cafea’

Publicat:

Un expert în nutriție dezvăluie ‘alternativa la cafea

Cafeaua este o băutură apreciată pentru aroma sa bogată și efectele sale energizante. Cu toate acestea, în timp ce consumul moderat de cafea poate oferi unele beneficii pentru sănătate, consumul excesiv poate duce la probleme precum somnul perturbat, anxietatea crescută și disconfortul digestiv.

Creatoarea TikTok Olivia (@liv.ingwell) a împărtășit recent o alternativă la cafea care a ajutat-o cu sănătatea intestinală și hormonală. Secretul ei este ceaiul vrac din rădăcină de păpădie organică, potrivit shefinds.


Citește și: Poliția înăsprește măsurile de control pe întreg teritoriul țării pentru a responsabiliza șoferii

„Schimbarea cafelei mele cu aceasta a făcut o diferență uriașă în acneea mea hormonală, digestie și starea generală”, susține Olivia.

Ceai vrac din rădăcină de păpădie

Olivia începe prin a fierbe apă și o toarnă în ceașcă după ce este gata. Apoi adaugă un pliculeț de ceai și îl lasă la infuzat timp de câteva minute.

Pentru a da ceaiului o aromă asemănătoare cu cea a cafelei, îi place să facă latte fierbând un lapte la alegere și adăugând pudră de colagen de ciocolată pentru un plus de sănătate. Folosind o spumieră, amestecă laptele și colagenul, menținând căldura scăzută. În cele din urmă, toarnă amestecul spumos în ceașca ei de ceai, iar latte-ul este gata!

Ea spune: „De când am renunțat la cafea, m-am simțit mai relaxată, acneea mea hormonală a scăzut, iar digestia mea este de 10 ori mai bună.”

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Ceaiul din păpădie este benefic pentru sănătatea hormonală și pentru sănătatea intestinală.

De asemenea, este cunoscut pentru proprietățile sale de detoxifiere, care pot ajuta la susținerea funcției hepatice.

Un ficat sănătos este esențial pentru echilibrul hormonal, deoarece joacă un rol cheie în metabolizarea și reglarea hormonală.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pălăria lui Harrison Ford din Indiana Jones, vândută la licitație cu suma record de 630.000 de dolari

Pălăria lui Harrison Ford din Indiana Jones, vândută la licitație cu suma record de 630.000 de dolari Unul dintre cele mai iconice accesorii din cinematografie,...

Magazinele Ted Baker se închid definitiv pe fondul îndoielilor privind Frasers

Magazinele Ted Baker se închid definitiv pe fondul îndoielilor privind Frasers Zeci de magazine ale mărcii de modă Ted Baker se vor închide pentru ultima...

Școlile din Italia se deschid în octombrie

Școlile din Italia se deschid în octombrie Având în vedere schimbările climatice în curs de desfășurare și căldura puternică din lunile de vară, unele sindicate...

Universal vrea să obţină stimulente financiare din partea guvernului Marii Britanii, pentru un parc tematic în Bedford

Universal vrea să obţină stimulente financiare din partea guvernului Marii Britanii, pentru un parc tematic în Bedford Universal, compania de parcuri tematice a Comcast, discut...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.