Un fan al rapperului A$AP Rocky, arestat după ce a ameninţat că va arunca în aer ambasada Suediei de la Washington

Publicat:

Un fan al rapperului A$AP Rocky a fost arestat după ce a ameninţat că va arunca în aer ambasada Suediei de la Washington, scrie Variety, potrivit news.ro .

Potrivit unei declaraţii, suspectul, care a fost identificat drept Rebecca Kanter, a plasat o geantă la intrarea în ambasadă, a aruncat dintr-o sticlă lichid aproape de uşă şi a strigat „Voi arunca în aer nenorocirea asta”.


Citește și : Jurnalişti ce realizau anchete privind Rusia, vizaţi de atacuri cibernetice

Ziua următoare, Kanter a revenit la ambasadă, unde a vorbit urât personalului şi a făcut mai multe referiri la A$AP Rocky, care este în prezent reţinut în Suedia sub acuzaţia de agresiune. Femeia a refuzat să părăsească zona marţi şi a fost reţinută de agenţii secreţi.

După arestarea ei, un raport al poliţiei arată că femeia a fost acuzată de distrugere a proprietăţii şi pătrundere ilegală.

Fanul protesta faţă de arestarea rapperului la Stockholm, care susţine că este nevinovat.

Rapperul american A$AP Rocky, pentru care preşedintele Donald Trump a spus în urmă cu o săptămână că este pregătit să garanteze personal, a fost pus vineri sub acuzare pentru agresiune în Suedia.

Citește și : Partidele de opoziţie ungare critică discursul lui Viktor Orban de la Băile Tuşnad

În vârstă de 30 de ani, rapperul, modelul şi producătorul muzical, pe numele real Rakim Mayers, a fost reţinut pe 3 iulie, împreună cu doi cunoscuţi ai lui, în legătură cu o altercaţie care a avut loc în centrul oraşului Stockholm pe 30 iunie.

Mayers a fost acuzat pentru agresiune şi poate primi până la 2 ani de închisoare, dacă este găsit vinovat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.