Un film biopic exploziv despre Trump urmează să iasă în sălile de cinema în America înainte de alegeri

Publicat:

Un film biopic exploziv despre Trump urmează să iasă în sălile de cinema în America înainte de alegeri

Un film biografic (biopic) controversat despre Donald Trump, “The Apprentice”, urmează să fie lansat în cinematografe, în octombrie, în Statele Unite, cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale, potrivit presei americane, relatează AFP.

Potrivit Los Angeles Times, studioul Briarcliff Entertainment preconizează să lanseze “The Apprentice” la 11 octombrie. Studioul, contactat de AFP, nu a reacţionat imediat, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

La 5 noiembrie, Donald Trump, candidatul republican, o va înfrunta pe democrata Kamala Harris într-un scrutin care se anunţă foarte strâns.

“The Apprentice” pune în scenă anii tinereţii miliardarului.

Prezentat mai întâi ca un arivist un pic naiv, Donald Trump – jucat de Sebastian Stan, cunoscut prin rolul său din “Captain America” – se depărtează de principiile sale pe măsură ce descoperă sforile puterii alături de mentorul său, avocatul Roy Cohn – Jeremy Strong din “Succession” -, strâns asociat maccarthysmului şi mafiei newyorkeze.

Într-o scenă, Donald Trump o violează pe prima sa soţie, Ivana.

Apare şi luând pastile de amfetamină sau supus unei liposuncţii şi unei operaţii de mascare a pierderii părului.

În viaţa reală, Ivana l-a acuzat pe Donald Trump de viol în timpul divorţului, după care şi-a retras acuzaţiile. Ea a murit în 2022.

Un film biografic fără concesii al danezo-iranului Ali Abbasi, “The Apprentice” a marcat festivalul de la Cannes, unde a fost prezentat în mai.

Filmul are de ce să nu-i placă celui vizat, a cărui echipă a promis să-i dea în judecată pe producătorii biopicului, denunţând o ”defăimare pur răuvoitoare”.

Scenariul “The Apprentice” este semnat de Gabriel Sherman, un jurnalist care urmărea piaţa imobiliară newyokeză şi dicuta frecvent cu Trump în acea perioadă.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Într-un interviu, actorul principal Sebastian Stan apreciază că miliardarul este ”mai accesibil decât vrem noi să recunoaştem”.

Acesta nu este singurul biopic consacrat unui fost preşedinte care iese în cinema.

“Reagan”, care retrasează viaţa preşedintelui republican Ronald Reagan, a ieşit în sălile de cinema în America vineri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mercenari ruşi pleacă din Burkina Faso pentru a apăra oraşul Kursk de ucraineni

Mercenari ruşi pleacă din Burkina Faso pentru a apăra oraşul Kursk de ucraineni Mercenari ruşi instalaţi de puţin timp în Burkina Faso au părăsit această...

ChatGPT şi-a dublat numărul de utilizatori în mai puţin de un an

ChatGPT şi-a dublat numărul de utilizatori în mai puţin de un an OpenAI anunţă că ChatGPT, chatbot-ul care a declanşat frenezia AI-ului din ultimii doi...

Evenimentele Zilei de 1 septembrie în Istorie

Evenimentele Zilei de 1 septembrie în Istorie Septembrie este a noua lună a anului în calendarul Gregorian și una dintre cele patru luni gregoriene cu...

Situaţia dificilă prin care trece economia germană începe să se resimtă în cazul băncilor

Situaţia dificilă prin care trece economia germană începe să se resimtă în cazul băncilor Băncile germane încep să resimtă efectele stagnării economiei, transmite Bloomberg, citată...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.