X

Un individ şi-a violat finuţa în vârstă de 9 ani

Un individ şi-a violat finuţa în vârstă de 9 ani

Un individ în vârstă de 37 ani a fost condamnat la 14 ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip închis, pentru violul unei copile de 9 ani, anunță reprezentanții Procuraturii Generale (PG). Sentința poate fi contestată cu apel.

Datorită eforturilor comune ale procurorilor și organului de urmărire penală, printr-o sentință recent pronunțată, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost recunoscut vinovat și condamnat pentru violul unei minore care nu a atins vârsta de 14 ani și acțiuni cu caracter sexual neconsimțite.

Citeşte şi: Netanyahu: ”Iranul a comis o greşeală gravă şi va plăti preţul pentru asta” – Stiripesurse.md

Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 14 ani cu executare în penitenciar de tip închis.

Sentința poate fi contestată cu apel.

Un individ şi-a violat finuţa în vârstă de 9 ani

Conform acuzării înaintate de procurori, în februarie 2020, inculpatul, aflându-se în ospeție la cumătrii săi, după consumul băuturilor alcoolice, a rămas la ei să înnopteze. Pe timp de noapte, având scopul de a-și satisface pofta sexuală cu fiica minoră a acestora în vârstă de 9 ani, a întreținut cu copila un raport sexual.

Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat, invocând că doar a înnoptat la gazde, fără a comite vreo ilegalitate. Acesta urmează a fi reținut și plasat în arest preventiv, fiind anunțat în căutare.

Tags: minorăviol
Social