Un infirmier suspectat de uciderea unor bătrâni din centrul Italiei, arestat după o anchetă de aproape doi ani

Publicat:

Un infirmier suspectat de uciderea a opt persoane în vârstă într-un cămin de bătrâni din centrul Italiei a fost arestat după o anchetă de aproape doi ani, au anunţat luni agenţiile italiene de presă, informează France Presse, potrivit agerpres.

Parchetul Ascoli Piceno din regiunea Marche (centru-est) a lansat o anchetă în septembrie 2018, după circa douăzeci de decese “anormale” într-un cămin de bătrâni local.


Citește și : CEDO analizează trei cazuri legate de independența Curții Supreme din Polonia

Anchetatorii, care au confiscat numeroase dosare medicale, au ajuns în cercetările lor la un infirmier suspectat în primul rând de a fi responsabil pentru două decese şi pentru că ar fi furat echipament medical.

După numeroase analize medicale, parchetul a ordonat în cele din urmă arestarea lui, suspectându-l că a ucis opt persoane şi că a încercat să ucidă alte patru.

Citește și : Trump se întâlnește cu 19.000 de oameni într-o arenă ÎNCHISĂ din Oklahoma

Bărbatul de 57 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, ar fi injectat doze mari de medicamente victimelor sale, între ianuarie 2017 şi februarie 2019, provocându-le moartea.

Mai multe cazuri de acest fel au ţinut prima pagină a presei din Italia în ultimii ani, implicând asistente medicale, dar şi un medic.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.