X

Un judecător ucrainean este anchetat după ce a lovit mortal cu maşina un militar

Autorităţile ucrainene au arestat joi un judecător suspectat că a călcat cu maşina şi a ucis un militar la un punct de trecere din Kiev în timp ce conducea în stare de ebrietate, informează vineri AFP, potrivit agerpres.

Biroul de anchetă ucrainean a declarat că investighează asupra circumstanţelor acestui deces, evocând o încălcare a regulilor de siguranţă rutieră, judecătorul fiind pasibil de o pedeapsă ce ar putea ajunge până la zece ani de închisoare.

Citeşte şi: Bahmut și bătălia pentru Moscova

Suspectul este un judecător al unui tribunal din districtul Kiev, în timp ce militarul decedat avea 23 de ani, a precizat Biroul de anchetă.

Incidentul s-a produs în jurul miezului nopţii ora locală, când începe interdicţia de circulaţie la Kiev, potrivit aceleiaşi surse.

Citeşte şi: Andrew Tate credea că e mai presus de lege. România i-a dovedit că se înșală

Biroul de anchetă a publicat fotografii cu o maşină cu capota înfundată şi parbrizul parţial spart, precum şi trupul bărbatului mort zăcând pe drumul cu pete de sânge.

Judecătorul a refuzat să se deplaseze la o clinică pentru a face testul de alcoolemie după accident, au precizat anchetatorii.

Tags: accidentjudecatorkievmilitarucraina
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina