X

Un lider de partid critică manifestațiile de amploare din PMAN

Un lider de partid critică manifestațiile de amploare din PMAN

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, critică autoritățile pentru organizarea manifestațiilor în PMAN în contextul în care numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a crescut brusc.

Citește și: MAIA solicită ajutor financiar din partea UE pentru fermierii afectați de secetă

Cu atât mai mult că, inclusiv președinta Maia Sandu, a anunțat că a fost infectată și nu va participa la manifestațiile dedicate Zilei Independenței.

„În același timp, activiștii PAS cheamă oamenii să iasă într-un număr cât mai mare la concertul de trei zile, mai mult ca atât, Cancelaria de Stat emite directive pe la toate instituțiile publice ca funcționarii publici să iasă la concert.  Doamna Sandu, oamenii ăștia fac asta din dragoste față de dumneavoastră. Cică din solidaritate, să-și arate susținerea. Susținerea poate fi arătată și fără ca oamenii să se îmbolnăvească de Covid exact ca dumneavoastră. Poate-i opriți? Mai faceți un live ceva!”, a scris Plîngău pe pagina sa de socializare.

Precizăm că autoritățile sanitare de profil au raportat o creștere bruscă și semnificativă a cazurilor de COVID-19. În unele instituții medicale se revine la practica purtării obligatorie a măștilor de protecție.

Tags: covid-19Dinu PlîngăuPMAN
Știrile zilei