Un membru al echipei de securitate a lui Joe Biden a fost ARESTAT după ce a ‘bătut măr’ un civil

Publicat:

Un membru al echipei avansate de securitate a preşedintelui american Joe Biden a fost arestat la Seul, fiind acuzat că a agresat, aflându-se în stare de ebrietate, un cetăţean sud-coreean, cu o zi înainte de vizita preşedintelui american, informează poliţia vineri, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Membrul echipei de securitate, care lucrează pentru Departamentul Securităţii Interne, a fost reţinut în primele ore ale zilei de joi după ce a fost implicat într-o luptă pentru un taxi, a declarat un oficial din cadrul poliţiei din districtul Yongsan.


Citeşte şi: Medvedev critică sancţiunile NEBUNEŞTI dictate de Occident împotriva Rusiei – Black News

Incidentul s-a produs în afara hotelului Grand Hyatt, unde va locui Biden pe durata şederii la Seul.

Poliţia nu a furnizat numele sau alte informaţii despre suspect.

Departamentul Securităţii Interne nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informaţia. Casa Albă a transmis întrebările Reuters pe această temă către Secret Service, care nu a răspuns până acum.

Departamentul Securităţii Interne include Secret Service, agenţia care îl păzeşte pe preşedintele SUA. Membri ai agenţiei au fost implicaţi în mai multe incidente peste hotare din cauza unui comportament inadecvat şi în trecut.

Citește și: Canada INTERZICE tehnologia 5G a chinezilor de la Huawei şi ZTE – Black News

Biden a ajuns la Seul vineri seară, Coreea de Sud fiind prima destinaţie din primul său turneu în Asia în calitate de preşedinte.

Canalul TV Chosun, primul care a relatat despre incident, susţine că suspectul are circa 30 de ani şi că a fost arestat după ce un alt client al hotelului a chemat poliţia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Numărul de profesori a scăzut cu 3.000 în ultimii trei ani

Numărul de profesori a scăzut cu 3.000 în ultimii trei ani Numărul cadrelor didactice care activează în sistemul de învățământ a scăzut în ultimii trei...

Trei ucraineni aflaţi în munţii Maramureșului de mai multe zile au solicitat ajutorul autorităţilor române

Trei ucraineni aflaţi în munţii Maramureșului de mai multe zile au solicitat ajutorul autorităţilor române Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au demarat, sâmbătă seara, o...

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM

Circa 60 de case vor fi eficientizate energetic cu sprijinul FEERM Aproximativ 60 de case vor fi eficientizate energetic, anunță Centrul Național pentru Energie Durabilă...

Statele americane care vor decide câştigătorul în cursa pentru Casa Albă

Statele americane care vor decide câştigătorul în cursa pentru Casa Albă În doar o lună, aproximativ 150 de milioane de americani vor vota pentru Kamala...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.