Un militar român a fost UCIS în ultimul atac taliban din Kabul – VIDEO

Publicat:

Un militar român a murit în Afganistan, în urma unei explozii în capitala afgană Kabul, au precizat surse din cadrul Ministerului Apărării. Militarul a murit după ce o mașină încărcată cu explozibil a fost detonată.

Surse din cadrul Ministerului Apărării au precizat, pentru mediafax, că un militar din România a murit, joi, în urma unei explozii în Kabul.


Citeşte şi: Uraganul Dorian a făcut un dezastru istoric în Bahamas: Cel puţin 20 de morţi!

O mașină încărcată cu explozibil a fost detonată joi în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine, printre care ambasada Statelor Unite și sediul misiunii NATO, au anunțat oficialii locali, citați de Associated Press.

Vezi şi: Atentat sinucigaş în vecinătatea cartierului general al NATO din Kabul – VIDEO

Cel puțin trei persoane au murit și alte 30 au fost rănite, a transmis directorul spitalului la care au fost transportate victimele.

Un militar român a fost ucis, joi, în Kabul, Afganistan, în timp ce afla într-o misiune de patrulare, a declarat, pentru agerpres., ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş. 

Potrivit acestuia, decesul a survenit în urma unei explozii generate de o maşină capcană.

MApN precizează într-un comunicat de presă că militarul român şi-a pierdut viaţa joi, în jurul orei 11,40, ora României, în timpul executării unei misiuni de patrulare mixtă în apropiere de Green Zone din Kabul.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale îşi exprimă regretul pentru moartea militarului român şi este alături de familia îndoliată, se mai arată în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O pereche de ochelari oferiţi de John Lennon şi mai multe fotografii cu membrii Beatles, la licitaţie

O pereche de ochelari oferiţi de John Lennon şi mai multe fotografii cu membrii Beatles, la licitaţie O pereche de ochelari rotunzi cu lentile albastre...

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită Dacă te uiți în jur la prietenii și familia ta - și chiar la tine...

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA China are în prezent una dintre cele mai extinse și impresionante rețele feroviare de mare...

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: ‘Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat’

Mitul celor doi litri de apă pe zi. Medic: 'Pacienții cu hipertensiune dacă beau doi litri pe zi s-au umflat' Ideea că trebuie să bem...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.