X

Un militar s-a sinucis în șopron, înainte de a se întoarce din concediu

Un militar s-a sinucis în șopron, înainte de a se întoarce din concediu

Cadavrul unui adolescent a fost găsit spânzurat în curtea casei părintești. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 20:30, în localitatea Congaz, din municipiul Comrat, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 18 ani, militar în termen, care de aproximativ 5 zile ar fi venit în concediu. Acesta ieri urma să se întoarcă din concendiu, însă din nefericire a fost găsit de către ofițerul de sector fiind spânzurat într-un șopron, potrivit ziuadeazi.md.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Medicul-legist venit la fața locului nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, fapt care îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre un caz de suicid. Totodată, adolescentul nu ar fi lăsat niciun bilețel de adio.

Potrivit oamenilor din localitatea unde a fost înregistrat cazul, băiatul era crescut doar de mama sa care ar fi o femeie cu dizabilități.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe adolsecent să recurgă la acest gest disperat.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Tags: Comratconcediumilitar
Social