Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Publicat:

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit mort în locuința sa din localitatea italiană Parma, provincia cu același nume din regiunea Emilia-Romagna, în seara zilei de vineri, 19 iulie 2024.

Mama bărbatului a fost cea care a descoperit tragedia, în jurul orei 20:00, când a revenit acasă și l-a găsit pe fiul său fără semne de viață pe podeaua apartamentului în care locuia bărbatul moldovean, situat în Piazzale Mestri din Parma.


Citeşte şi: Reacţii internaţionale la retragerea lui Biden

Echipele de intervenție, inclusiv serviciul de ambulanță 118, poliția, echipele de intervenție rapidă, poliția criminalistică și echipele de investigații, au sosit imediat la fața locului, relatează Parma Today.

Un moldovean a fost găsit MORT în Italia chiar de mama lui

Potrivit primelor informații oferite de poliție, cauza decesului ar putea fi un accident domestic.

Deși inițial s-a vehiculat ipoteza că un cuțit ar fi fost găsit lângă corp și că ar fi existat răni provocate de o armă tăioasă, poliția a infirmat aceste informații.

Ancheta este în desfășurare pentru a se asigura că nicio posibilitate nu este exclusă și că toate circumstanțele în care s-a produs decesul sunt clarificate.

Autoritățile continuă să adune informații și să investigheze detaliile cazului pentru a determina exact ce s-a întâmplat în acea seară tragică.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Biserica de lemn din Cricova a aderat la Mitropolia Basarabiei

Biserica de lemn din Cricova a aderat la Mitropolia Basarabiei Biserica de lemn din Cricova, Sfântul Alexandru de Svir, a aderat la Mitropolia Basarabiei. Anunțul...

China evită să comenteze retragerea lui Joe Biden din cursa prezidenţială

China evită să comenteze retragerea lui Joe Biden din cursa prezidenţială Ministerul de Externe chinez a refuzat luni să comenteze decizia preşedintelui american Joe Biden...

Poliţia rutieră a constatat 3400 de abateri în traficul din weekend

Poliţia rutieră a constatat 3400 de abateri în traficul din weekend Peste 3400 de abateri rutiere au fost depistate, în acest weekend, de polițiști pe...

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda

Un moldovean a fost atacat cu maceta în Irlanda Un irlandez de 33 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.