X

Un moldovean a fost înjunghiat pe o stradă din Italia

Un moldovean a fost înjunghiat pe o stradă din Italia

Un bărbat din Republica Moldova, stabilit la Padova, Italia, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un cetățean italian. Între cei doi s-ar fi iscat un conflict în stradă. Italianul a fost reținut ulterior pentru tentativă de omor.

Citeşte şi: Guțul a rămas blocată în Israel după ce l-a vizitat pe Șor pentru a primi noi indicații – Stiripesurse.md

Potrivit presei italiene, între un motociclist din Republica Moldova, în vârstă de 32 de ani, și un șofer italian de 28 de ani s-ar fi iscat un conflict. Motivul ar fi necedarea priorității în trafic de către unul dintre ei, transmite Știri.md.

După cearta care s-a produs în stradă, moldoveanul l-a urmărit pe șoferul italian și când ambii au coborât din vehiculele lor, au continuat cearta începută anterior. Aceștia s-au luat la pumni și, la un moment dat, italianul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe moldovean de mai multe ori, inclusiv în față și abdomen.

Un moldovean a fost înjunghiat pe o stradă din Italia

Martorii oculari l-au ajutat pe moldovean și au chemat ambulanța la fața locului. Oamenii legii l-au identificat imediat pe bărbatul italian, care și-a recunoscut vina. Acesta a fost reținut pentru tentativă de omor. 

Tags: italiamoldovean înjunghiatPadova
Categorii: DiasporaȘtirile zilei