X

Un moldovean a fost prins cu o viză falsă la Vamă

Un moldovean a fost prins cu o viză falsă la Vamă

Un cetățean al Republicii Moldova a fost depistat pe Aeroportul Chișinău cu o viză falsificată lipită în pașaportul său. Actul a fost ridicat și transmis la expertiză.

Citeşte şi: Trupele rusești din Transnistria încearcă să recruteze studenți români din stânga Nistrului: ‘Există o astfel de profesie, să-ți aperi țara!’ – Stiripesurse.md

Potrivit Poliției de Frontieră, în cadrul controlului de documente, oamenii legii au depistat în fluxul de pasageri ai rutei Tel Aviv-Chișinău un conațional care și-a aplicat în pașaport autocolantul de viză, eliberată de statul Israel, cu indici de falsificare, transmite Știri.md.

Cazul a fost înregistrat ieri, 9 noiembrie, când cetățeanul moldovean s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei Aeroportul Internațional Chișinău, pe direcția de intrare în R. Moldova.

Un moldovean a fost prins cu o viză falsă la Vamă

Astfel, din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că viza israeliană nu este una veridică, conținând semne vădite de contrafacere.

În repercusiune, pașaportul cu viza aplicată a fost ridicat și transmis în laboratorul criminalistic al IGPF pentru expertiză. În funcție de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei și tragerea la răspundere a persoanei.

Tags: Aeroportul Internaţional Chişinăuviză falsă
Categorii: SocialȘtirile zilei