X

Un moldovean a fost prins la frontieră cu un permis fals

Un moldovean ar fi achitat peste o mie de euro pentru a intra în posesia unui permis de conducere falsificat. Ilegalitatea acestuia a fost depistată în cadrul controlului suplimentar la trecerea frontierei moldo-române, scrie Unimedia.

Conaționalul, locuitor al raionului Nisporeni, a fost legitimat în punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova fiind pasager al rutei ocazionale „România-Moldova”. Tânărul de 32 de ani a fost supus verificărilor adiționale, iar în rezultat polițiștii de frontieră au descoperit un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile naționale.

Citeşte şi: Un avion de dimensiuni mici s-a prăbuşit pe un hangar în Polonia (VIDEO)! Sunt morţi şi răniţi! – Stiripesurse.md

Cercetările amănunțite, au confirmat suspiciunile angajaților că documentul este falsificat.

Citeşte şi: Oficial român: Nu vorbim cu Mitropolia Moldovei, iar sprijinul pentru Mitropolia Basarabiei nu este politic – Stiripesurse.md

Din spusele moldoveanului s-a aflat că prin intermediul rețelelor de socializare acesta ar fi identificat persoane care l-au ajutat să obțină permisul, achitând 1050 euro.

Cercetările pe caz continuă, documentul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei.

Tags: LeușeniNisporenipermis fals
Categorii: SocialȘtirile zilei