X

Un moldovean cu dublă cetățenie a rămas fără maşină la frontiera română

Un moldovean cu dublă cetățenie a rămas fără maşină la frontiera română

Un moldovean, care deținea și cetățenie română, a rămas fără Hyundai la frontiera română, după ce în timpul unui control, polițiștii de frontieră au descoperit că autoturismul figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie română și a Republicii Moldova, în vârstă de 47 de ani, care conducea un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în Marea Britanie.

Citeşte şi: Bombardiere ruseşti se îndreaptă spre Ucraina, alertă aeriană în mare parte a ţării – Stiripesurse.md

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, au fost efectuate verificări suplimentare, constatându-se că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Un moldovean cu dublă cetățenie a rămas fără maşină la frontiera română

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autovehiculul din Marea Britanie, în leasing, iar din cauza unor probleme financiare, nu a reușit să achite integral prețul autoturismului.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 17.000 de euro, a fost reținut, în vederea continuării cercetărilor.

Tags: Albițadubla cetateniemasina furatamoldovean
Social