Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Publicat:

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Angelina Soares De Souza, o femeie de 46 de ani originară din Brazilia, dar rezidentă de mulți ani în localitatea italiană Colli del Tronto, provincia Ascoli Piceno din Marche, a fost găsită moartă la data 4 aprilie, în cartierul Ostia din capitala Italiei.

Potrivit publicației Cronache Picene, autopsia a confirmat că aceasta a suferit un stop cardio-respirator provocat de strangulare înainte de a fi aruncată de pe balcon, de la etajul patru al clădirii.


Citeşte şi: Extrema dreaptă câştigă detaşat alegerile din Franţa – Stiripesurse.md

Cel care a ucis-o este partenerul brazilience, Dorin Nemtelea, un cetățean moldovean în vârstă de 41 de ani, care a mărturisit crima, deși nu a putut oferi detalii specifice despre incident.

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de 4 aprilie 2024, când trupul neînsuflețit al Angelinei a fost descoperit de trecători pe trotuarul din fața unui bloc de pe via Fasan din Roma, scrie Rotalianul.com.

Inițial, Nemtelea a susținut că De Souza s-a sinucis, însă această versiune a fost contestată de martori, care au declarat că între cei doi au avut loc certuri violente.

La data de 15 iunie, Angelina Soares De Souza a fost înmormântată în cimitirul din Ostia, conform dorinței familiei sale, care a fost asistată de avocatul Umberto Gramenzi.

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

După schimbarea declarației sale inițiale, Nemțelea a recunoscut că el a fost cel care a comis crima, dar a refuzat să detalieze modul în care s-au desfășurat evenimentele tragice.

În urma autopsiei, medicii legiști au concluzionat că Angelina a fost strangulată înainte de a fi aruncată în gol.

Rezultatele oficiale ale autopsiei și alte documente relevante urmează să fie depuse în scurt timp.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Separatiştii transnistreni se plâng la UE de guvernul Republicii Moldova

Separatiştii transnistreni se plâng la UE de guvernul Republicii Moldova La o săptămână după ce Uniunea Europeană a lansat negocieri de aderare cu Republica Moldova,...

MAI rămâne fără un secretar de stat

MAI rămâne fără un secretar de stat Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a rămas fără un secretar de stat. Guvernul a acceptat astăzi cererea de demisie a...

Complexul Memorial „Eternitate” trece în proprietatea municipiului Chișinău

Complexul Memorial „Eternitate" trece în proprietatea municipiului Chișinău Cabinetul de Miniștri se întrunește într-o nouă ședință, iar pe agendă sunt 20 de subiecte. Guvernul urmează...

Țentiu va sta în arest la domiciliu. PA va contesta decizia magistraților

Țentiu va sta în arest la domiciliu. PA va contesta decizia magistraților Șeful Interpol Moldova va sta în următoarele 30 de zile în arest la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.