X

Un moldovean ‘şi-a dat în petec’ în Italia

Un moldovean ‘şi-a dat în petec’ în Italia

Un moldovean în vârstă de 35 de ani a fost arestat la Roma, Italia şi este acuzat de agresiune sexuală, jaf, răpire și vătămare corporală

Potrivit presei, în seara de 14 august, fiind în stare de ebrietate, individul şi-ar fi abuzat sexual partenera, a bătut-o şi i-ar fi furat cardul de credit. Ulterior, bărbatul a părăsit locuinţa, iar pe femeie a încuiat-o în casă.

Citeşte şi: Ucraina cere UE să facă presiune asupra Washingtonului – Stiripesurse.md

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Un moldovean ‘şi-a dat în petec’ în Italia

“Ofițerii, cu ajutorul unei echipe de pompieri, au reușit să o scoată pe femeie printr-o fereastră. Ea însăși a raportat operatorilor că partenerul ei o molestase. În acel moment, operatorii au solicitat intervenția serviciului 118, care a transportat-o imediat la spitalul Sant’Eugenio, unde, după câteva ore, personalul medical a confirmat că ea a suferit abuz sexual.

În plângerea ei, femeia a spus că bărbatul, în după-amiaza respectivă, a revenit acasă cu mai multe sticle de băuturi alcoolice și, după ce le-a consumat, s-a dus în dormitorul ei și a abuzat-o. Apoi, el i-a cerut bani și, când ea a refuzat, a lovit-o în față, a împins-o și i-a luat cardul de credit.

După aceea, bărbatul a părăsit-o și a încuiat-o în locuința ei. În plus, femeia a raportat că violențele au început în luna decembrie a anului trecut”, mai scrie poliţia italiană.

Tags: agresiune sexualaitaliajafmoldoveanrapireromavătămare corporală
Diaspora