Un nou hotel se deschide în inima Chişinăului

Publicat:

Un nou hotel se deschide în inima Chişinăului

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz în Moldova. Situat într-o locație privilegiată în centrul capitalei Moldovei, noul hotel dispune de interioare inspirate de lumea jazz-ului și o numeroase facilități pentru a oferi oaspeților un sejur cald și confortabil în inima Chișinăului.

Mercure Chișinău Center Jazz are de 74 de camere bine amenajate, un centru de fitness cu saună și un restaurant à la carte. De asemenea, după o zi petrecută în oraș, oaspeții se pot relaxa la barul hotelului.


Citeşte şi: De astăzi vom plăti mai puțin pentru căldură şi lumină – Stiripesurse.md

Chișinăul este o destinație unde călătorii pot experimenta cultura și istoria bogată a Moldovei. Mercure Chișinău Center Jazz este situat convenabil pe strada Vlaicu Pircalab, la distanță de mers pe jos de numeroase restaurante locale și repere emblematice, inclusiv muzee, centre culturale, precum și universități și instituții publice. De asemenea, proprietatea este ușor accesibilă de la Aeroportul Internațional Chișinău și de la gara orașului. În apropiere de Mercure Chișinău Center Jazz se află câteva lacuri care oferă călătorilor o pauză de relaxare. Unul dintre cele mai populare este Lacul Valea Morilor, o destinație îndrăgită de pasionații de natură care caută liniște. De asemenea, Chișinăul este renumit pentru Parcul Dendrarium, care oferă peisaje splendide și alei fermecătoare.

Cu peste 900 de hoteluri în mai mult de 60 de țări, Mercure este un brand hotelier renumit pentru că îmbină puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate autentică și înrădăcinată în specificul local. Noul hotel va fi operat de compania Coriap S.R.L., în baza unui acord de franciză cu Accor.

Un nou hotel se deschide în inima Chişinăului

„Deschiderea Mercure Chișinău Center Jazz marchează un pas important în expansiunea Accor în Moldova și subliniază ambiția noastră de a face vizibilă această regiune unui număr mare de călători din întreaga lume. Colaborarea noastră cu Coriap S.R.L., un dezvoltator local de prestigiu, a fost esențială pentru a ne asigura că Mercure Chișinău Center Jazz reflectă ceea ce acest oraș vibrant are de oferit și că le oferim oaspeților noștri un mix echilibrat de confort și experiențe locale”, a declarat Frank Reul, VP – Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece”.

Mercure Chișinău Center Jazz dispune de săli de conferințe versatile pentru a găzdui atât evenimente de afaceri, cât și evenimente private. De asemenea, include un centru de afaceri dedicat și facilități de parcare exterioară.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat

Doi părinți din stânga Nistrului și-au găsit copilul de un an, blocat în mașină. Ce a urmat Emoții puternice pentru un cuplu din stânga Nistrului,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.