Un nou motiv de scandal între primarul Ceban și consilierii PAS. La mijloc – Poșta Moldovei

Publicat:

Un nou motiv de scandal între primarul Ceban și consilierii PAS. La mijloc – Poșta Moldovei

Consilierii PAS și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-au luat din nou de cap. De această dată, la mijloc stă ÎS „Poșta Moldovei”.

După ce ieri, primarul Ceban a acuzat PAS că „folosește Poșta Moldovei pentru a trimite oamenilor informații mincinoase, manipulatorii și denigratoare”, astăzi, atât reprezentanții întreprinderii, cât și consilierii municipali PAS au reacționat.


Potrivit președintei fracțiunii PAS în CMC, Zinaida Popa, cetățenii trebuie să știe despre faptul că în bugetul municipal provizoriu sunt 150 milioane de lei pentru compensații la căldură și că primarul Ion Ceban „încalcă legea și refuză să-i cheltuie pentru pensionari și familiile nevoiașe”. Iar scrisorile expediate chișinăuienilor au avut anume scopul de a informa cetățenii.

„Fracțiunea PAS din CMC va continua să spună lucrurilor pe nume și să vorbească adevărul despre minciunile și ilegalitățile pe care le face Ion Ceban împreună cu consilierii săi de buzunar și șefii din subdiviziunile Primăriei Chișinău”.

Totodată, Popa a specificat că toate cheltuielile pentru serviciile de tipografie a materialelor informative distribuite de fracțiunea PAS sunt transparente.

Totodată, reprezentanții ÎS „Poșta Moldovei” au specificat că întreprinderea, în conformitate cu statutul său, a expediat scrisorile contra plată.

„În cazul discutat, confirmăm că plata a fost efectuată de către beneficiar în avans. Trimiterile au fost prezentate închise în plic. Respectarea secretului scrisorilor şi altor trimiteri poştale este garantată de Constituţie, Legea comunicaţiilor poștale şi Regulile privind prestarea seviciilor poștale. De serviciile noastre poștale și financiare poate beneficia orice organizație, agent economic și persoană fizică”, se menționează în nota ÎS „Poșta Moldovei”.

Precizăm că, ieri, primarul capitalei, Ion Ceban, a invocat că PAS „folosește ÎS „Poșta Moldovei”  în scop electoral” după ce mai mulți chișinăuieni au primit scrisori din partea consilierilor PAS cu privire le „acțiunile ilegale” pe care le-ar admite Ceban în Chișinău.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el

Gerard Butler este, din nou îndrăgostit! Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el Actorul scoțian Gerard Butler, în vârstă de 54...

Ce este tulburarea alimentară. Experiențele traumatizante cu mâncarea

Ce este tulburarea alimentară. Experiențele traumatizante cu mâncarea Persoanele cu ARFID își limitează adesea mâncarea prin preferințe senzoriale sau texturale. Când Hannah avea 7 ani, le-a...

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice

Medicii ar putea folosi temperatura facială pentru diagnosticarea ușoară a bolilor metabolice O nouă metodă de diagnosticare a bolilor metabolice ar putea revoluționa medicina. Cercetători...

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io – Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io - Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar Jupiter ascunde...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.