X

Un nou stadion național cu capacitatea de 25 000 de locuri ar putea fi construit la Chișinău

Un nou stadion național cu capacitatea de 25 000 de locuri ar putea fi construit la Chișinău

La Chișinău ar putea să fie construit un nou stadion național cu o capacitate de circa 25 000 de locuri, spun factorii responsabili din cadrul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) citați de Radio Chișinău.

Citește și: Își vindea copilul! O ucraineancă a fost reținută în flagrant

Potrivit sursei citate, studiul de prefezabilitate, care a fost  efectuat de o firmă din România, a fost finalizat. Recent, conducerea FMF și reprezentanții companiei din România, selectată pentru a efectua studiul de prefezabilitate pentru construcția unei arene de fotbal, s-au întrunit la Chișinău.

„Am discutat cu reprezentanții autorităților centrale și am ajuns la un consens legat de construcția unui stadion național…. Sperăm că până în toamna lui 2024 vom avea finalizat și studiul de fezabilitate, pe care urmează să îl elaboreze reprezentanții Guvernului, iar apoi să avansăm la o altă etapa a proiectului”, susține președintele FMF, Leonid Oleinicenco.

În prezent sunt identificate 5 locații posibile unde ar putea fi construit stadionul național, iar capacitatea acestuia ar fi de maxim 25 000 de locuri.

Tags: Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF)stadion Chisinaustadion de fotbal
Știrile zilei