X

Un nou teren de minifotbal a fost amenajat în Buiucani

Un nou teren de minifotbal a fost amenajat în Buiucani

Un nou teren de minifotbal a fost amenajat în curtea de bloc din strada Alba-Iulia, 93 din municipiul Chișinău. Direcția generală locativ-comunală și amenajare (DGLCA) precizează că spațiul sportiv construit va putea fi utilizat de toți copiii și tinerii din curțile blocurilor de locuit din apropiere.

Lucrările de amenajare a terenului de minifotbal în sectorul Buiucani din capitală, pe strada Alba-Iulia, 93, în care autoritățile municipale au investit un milion și cinci sute de lei, au durat în jur de cinci luni, transmite IPN.

Citeşte şi: Ucraina a BOMBARDAT furibund Crimeea! Zeci de ruşi ar fi murit sau au fost răniţi

Este vorba despre un teren de minifotbal standard cu dimensiunile 32X18, acoperit de gazon artificial, a precizat șeful direcției amenajare și mediu din cadrul DGLCA, Vasile Efros.

Un nou teren de minifotbal a fost amenajat în Buiucani

Șeful direcției a spus că terenul a fost construit la solicitarea locuitorilor din preajmă. Au fost analizate mai multe locuri din oraș și acesta s-a dovedit a fi cel mai potrivit. Pe lângă acest teren, în anul curent au mai fost amenajate terenuri de minifotbal pe patru adrese: Mircea cel Bătrân, 28; Doina, 104/2; Sarmizegetusa, 10 și Șoseaua Muncești, 326.

Compania care a efectuat lucrările a fost selectată în urma procedurii de licitație conform legislației în vigoare.

Tags: Buiucanichisinauteren de minifotbal
Categorii: SocialȘtirile zilei