Un ofiţer INI a fost reţinut pentru corupţie (VIDEO)

Publicat:

Un ofiţer INI a fost reţinut pentru corupţie

Un ofițer al Inspectoratului Național de Investigații (INI) al Inspectoratului General al Poliției a fost reținut în această- dimineață de CNA și procurorii PA într-un dosar de corupere pasivă.

Polițistul este bănuit că ar fi luat mită de la un bărbat pentru a nu documenta două cazuri de comerț neautorizat realizat de un grup de persoane, transmite Știri.md.


Vezi şi: Stamate o avertizează pe Maia Sandu (video): ‘Legislația nu permite acest lucru’ – Stiripesurse.md

Potrivit informației, polițistul, împreună cu un coleg de-al său din cadrul INI, au primit 27.000 lei pentru primul caz de comerț ilegal și încă 750 de euro pentru al doilea caz.

În context, CNA a efectuat percheziții la domiciliile celor doi polițiști și într-un automobil. În urma acțiunilor de urmărire penală, unul dintre polițiști a fost reținut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul CNA.

Un ofiţer INI a fost reţinut pentru corupţie

Totodată ofițerii CNA au publicat convorbirea dintre ofițerii INI și bărbatul documentat de cei doi, în care se aude cum negociază transmiterea banilor.

La moment, se desfășoară și alte acțiuni pentru examinarea obiectivă și sub toate aspectele a cazului, sub conducerea procesuală a Procuraturii Anticorupție.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia Specialiștii au realizat o nouă hartă...

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.