Un palestinian a fost ucis în Cisiordania

Publicat:

Un palestinian a fost ucis joi de forţele de securitate israeliene într-o tabără de refugiaţi din apropiere de Betleem, în sudul Cisiordaniei ocupate, a anunţat Ministerul palestinian al Sănătăţii într-un comunicat, citat de France Presse, potrivit agerpres.

Ayman Muhaisen, în vârstă de 29 de ani, a fost ucis în tabăra de refugiaţi Deheisha, la sud de Betleem, se precizează în comunicat. Contactată de AFP, armata israeliană nu a oferit imediat informaţii.


Citeşte şi: Danezii au votat masiv ‘DA’ pentru a se alătura politicii UE de apărare – Black News

Potrivit Ministerului palestinian al Sănătăţii, acesta este al doilea palestinian ucis în 24 de ore în operaţiunile israeliene din Cisiordania.

Potrivit unor surse de securitate palestiniene, armata israeliană a distrus, în cursul nopţii de miercuri spre joi, casa autorului atentatului care a ucis cinci persoane în oraşul Bnei Brak din Israel la 29 martie.

În timpul acestei operaţiuni, ciocniri violente au izbucnit în sectorul Yabad, un sat învecinat cu Jenin, în nordul Cisiordaniei.

Citește și: Ucraina pierde zilnic între 60 şi 100 de soldaţi – Black News

Unul dintre cei şase palestinieni răniţi în confruntări a murit la spital din cauza rănilor, a declarat Ministerul palestinian al Sănătăţii.

În ultimele săptămâni, după o serie de atacuri în Israel, dintre care unele comise de palestinieni, armata israeliană şi-a intensificat operaţiunile în Cisiordania, teritoriu ocupat din 1967 de Israel.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Peste 400 persoane fizice și juridice şi-au pus panouri fotovoltaice

Peste 400 persoane fizice și juridice şi-au pus panouri fotovoltaice Peste 400 de persoane fizice și juridice au instalat panouri fotovoltaice în baza mecanismului de...

A încercat să aducă ilegal în țară un lot de produse cosmetice

A încercat să aducă ilegal în țară un lot de produse cosmetice A încercat să transporte ilicit prin vamă un lot comercial de produse...

Ministrul de Externe al Ucrainei se află la Chișinău

Ministrul de Externe al Ucrainei se află la Chișinău Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, se află la Chișinău. Citește și: Ne așteaptă zile de...

Moscova a distrus 50 de drone deasupra unor regiuni ruse şi în Zaporojie; cinci răniţi şi un copil ucis în Krasnodar

Moscova a distrus 50 de drone deasupra unor regiuni ruse şi în Zaporojie; cinci răniţi şi un copil ucis în Krasnodar Cinci persoane au fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.