Un panda roşu A EVADAT de la Grădina Zoologică din Duisburg

Publicat:

Un panda roşu a dispărut de la Grădina Zoologică din Duisburg, au anunţat joi seară reprezentanţii acesteia, informează DPA, potrivit agerpres.

Angajaţii grădinii zoologice, care se află în vestul oraşului Duisburg, au căutat animalul, al cărui nume este Jang, încă de la începutul zilei de joi.


Citeşte şi: Un editorialist New York Times pune punctul pe ‘i’ din RASiSM: ‘Noul rasism NU va rezolva vechiul rasism’

Nu este clar deocamdată dacă exemplarul de panda roşu ar fi evadat nu doar din ţarcul său, ci şi din perimetrul grădinii zoologice.

Reprezentanţii Duisburg Zoo spun că Jang ar putea să se fi căţărat în unul dintre numeroşii copaci care se află în incinta grădinii zoologice.

Citeşte şi: Miliardarii lumii ‘se bat’ pe turismul spaţial! Richard Branson ‘îi ia faţa’ lui Jeff Bezos

Ei au cerut persoanelor care văd exemplarul de panda roşu să contacteze imediat Poliţia locală şi le-au recomandat, totodată, să nu încerce să captureze singure fugarul.

Acest animal care poate atinge lungimi de aproximativ 50 de centimetri (fără coadă) şi o greutate de circa cinci kilograme este inofensiv faţă de oameni, conform aceleiaşi grădini zoologice din Germania.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu ‘orice’ preşedinte al Statelor Unite

Lavrov: Rusia este dispusă să coopereze cu 'orice' preşedinte al Statelor Unite Rusia este dispusă să coopereze cu ”orice” preşedinte al Statelor Unite ”pregătit să...

VIDEO – Biden, din nou viral pe Internet. Uită numele lui Lloyd Austin pe care îl numește ‘omul de culoare’

VIDEO - Biden, din nou viral pe Internet. Uită numele lui Lloyd Austin pe care îl numește 'omul de culoare' Clipul în care Joe Biden...

FOTO Jurnaliștii europeni, șocați de gesturile eurodeputatei Șoșoacă: ‘Vrea să exorcizeze PE’

FOTO Jurnaliștii europeni, șocați de gesturile eurodeputatei Șoșoacă: 'Vrea să exorcizeze PE' Jurnaliștii din Europa sunt șocați de comportamentul din Parlamentul European al eurodeputatei Diana...

Obama crede că Biden ar trebui să-şi reconsidere candidatura

Obama crede că Biden ar trebui să-şi reconsidere candidatura Fostul preşedinte democrat al SUA din perioada 2009-2017, Barack Obama, a afirmat în cercul său apropiat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.