X

Un pasager întârziat a provocat întoarcerea unui avion Air China la Paris

Un avion al companiei Air China, ce efectua joi un zbor între Paris şi Beijing, a fost nevoit să revină pe aeroportul internaţional Charles-de-Gaulle la 30 de minute după decolare, din cauza unei ‘neînţelegeri’ între compania chineză şi un pasager rămas la sol, transmit AFP şi Reuters, potrivit agerpres.

Compania Air China a anunţat joi după-amiază că avionul ce efectua zborul CA876, cu decolare la ora locală 12:59 (10:59 GMT) de pe aeroportul Charles-de-Gaulle, a fost nevoit să revină la Paris în urma unei alerte ‘teroriste’.

Citeşte şi: Viktor Orban spune că este nevoie de o nouă Comisie Europeană

”Din motive de securitate, avionul de pe zborul CA876 a revenit la Paris, unde a aterizat în deplină siguranţă”, a menţionat Air China pe reţelele de socializare online.

Această alarmă falsă a fost cauzată de o neînţelegere între un pasager rămas la sol şi companie, a explicat administraţia aeroporturilor pariziene.

”Un pasager întârziat de un pachet abandonat la aeroportul Roissy a telefonat companiei spunând că se află o bombă în terminal, iar interlocutorul său a înţeles că este o bombă la bordul avionului”, a adăugat sursa citată.

Bărbatul în cauză, un australian, a fost plasat în arest.

Citeşte şi: Bashar al-Assad vrea ca armata rusă să rămână în Siria pe termen lung

Tags: aeroportul Charles de GaulleAir ChinabombaCA876frantaparis
Categorii: Diaspora