Un pastor a încurcat apa sfinţită cu benzina şi a dat foc la tot cartierul – VIDEO

Publicat:

Un pastor a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, Nigeria, eveniment ce a condus la o explozie de proporţii în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa, informează joi AFP, potrivit agerpres.

”Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema).


Citeşte şi: Mai marii lumii l-au luat peste picior pe Trump – VIDEO

”În timp ce golea conţinutul pe o persoană (venită să primească binecuvântare – n.a.), o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi”, a explicat Farinloye.

Credinciosul a murit pe loc, cadavrul său fiind ”de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit ”arsuri grave”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Citeşte şi: Avocatul lui Trump a ajuns la Kiev să ‘limpezească apele’

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din cartierul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri, conform responsabilului agenţiei pentru intervenţii de urgenţă şi media locale.

”Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată (pastorul – n.a.) primeşte îngrijiri medicale”, a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema). ”Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a adăugat acesta.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE îi îndeamnă pe moldoveni să verifice sursele de informații și să evite falsurile rusești

UE îi îndeamnă pe moldoveni să verifice sursele de informații și să evite falsurile rusești Într-o postare pe Facebook, Delegația Uniunii Europene în Moldova a...

Marfă ilicită din Germania confiscată la vamă

Marfă ilicită din Germania confiscată la vamă Un lot de marfă transportat ilicit din Germania a fost reținut de vameși. Citește și: Deputata Tauber se simte...

Un nou partid pe scena politică din Republica Moldova

Un nou partid pe scena politică din Republica Moldova Un nou partid a apărut Republica Moldova. Este vorba de Partidul Creștin Agrar, care, de fapt,...

Atenție! Va fi suspendat traficul pe o porțiune a bulevardului Dacia

Atenție! Va fi suspendat traficul pe o porțiune a bulevardului Dacia Atenție, șoferi! În următoarele trei nopți va fi suspendat total traficului rutier pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.