Un pedofil francez a fost ARESTAT la Jakarta (VIDEO)! Este bănuit că a profitat de peste 300 de copii

Publicat:

Poliţia din capitala indoneziană Jakarta a anunţat vineri arestarea unui bărbat cu cetăţenie franceză suspectat că a abuzat sexual peste 300 de minori, transmite dpa, potrivit agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost identificat drept Francois Camille Abello. Acesta i-ar fi invitat pe copii la un hotel din Jakarta şi le-a plătit sume cuprinse între 250.000 rupii indoneziene (17,30 dolari) şi 1 milion rupii indoneziene (70 dolari) pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, totul fiind înregistrat video, a declarat şeful poliţiei din Jakarta, Nana Sujana.

Citește și : Progrese puţine în negocierile cu Marea Britanie post-Brexit, transmite Comisia Europeană


Abello i-a abuzat fizic pe minorii ce refuzau să aibă relaţii sexuale cu el, a spus Nana, care a adăugat că în multe cazuri a fost vorba despre copii ai străzii care erau ademeniţi cu promisiunea unei viitoare cariere în modelling.

Suspectul, care a fost arestat joi, riscă pedeapsa capitală dacă va fi găsit vinovat pentru violuri multiple, conform legislaţiei indoneziene privind protecţia copilului.

Citește și : Un consilier şi un secretar ai preşedintelui bulgar Radev, arestaţi

Printre dovezile găsite în camera de hotel unde Francois Camille Abello a fost arestat se află un laptop conţinând înregistrări ale actelor sale sexuale cu 305 minori, a precizat poliţia indoneziană.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt ‘foarte îngrijoratoare’ (vicepremier)

Afirmaţiile privind posibila ingerință a Rusiei în alegerile din Regatul Unit sunt 'foarte îngrijoratoare' (vicepremier) Presupusul amestec al Rusiei în viitoarea campanie electorală generală din...

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă

Viktor Orban anunţă o noua alianţă a partidelor europene de extrema dreaptă Premierul ungar Viktor Orban a anunţat duminică la Viena o alianţă cu...

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Rezina a murit strivit de un tractor Un bărbat a murit, după ce a fost strivit...

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile

5 diete sănătoase cu care poți slăbi și preveni bolile Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sfatul specialiștilor este să eviți dietele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.