X

Un pedofil francez a fost ARESTAT la Jakarta (VIDEO)! Este bănuit că a profitat de peste 300 de copii

Poliţia din capitala indoneziană Jakarta a anunţat vineri arestarea unui bărbat cu cetăţenie franceză suspectat că a abuzat sexual peste 300 de minori, transmite dpa, potrivit agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost identificat drept Francois Camille Abello. Acesta i-ar fi invitat pe copii la un hotel din Jakarta şi le-a plătit sume cuprinse între 250.000 rupii indoneziene (17,30 dolari) şi 1 milion rupii indoneziene (70 dolari) pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, totul fiind înregistrat video, a declarat şeful poliţiei din Jakarta, Nana Sujana.

Citește și : Progrese puţine în negocierile cu Marea Britanie post-Brexit, transmite Comisia Europeană

Abello i-a abuzat fizic pe minorii ce refuzau să aibă relaţii sexuale cu el, a spus Nana, care a adăugat că în multe cazuri a fost vorba despre copii ai străzii care erau ademeniţi cu promisiunea unei viitoare cariere în modelling.

Suspectul, care a fost arestat joi, riscă pedeapsa capitală dacă va fi găsit vinovat pentru violuri multiple, conform legislaţiei indoneziene privind protecţia copilului.

Citește și : Un consilier şi un secretar ai preşedintelui bulgar Radev, arestaţi

Printre dovezile găsite în camera de hotel unde Francois Camille Abello a fost arestat se află un laptop conţinând înregistrări ale actelor sale sexuale cu 305 minori, a precizat poliţia indoneziană.

Tags: copiifrantaindoneziaJakartaNana Sujanapedofil
Categorii: Știrile zilei