Un pescador german, interceptat la aproape 500 de kilometri nord-vest de Irlanda

Publicat:

O ambarcaţiune înregistrată în Germania a fost reţinută în noaptea de joi spre vineri de marina irlandeză pentru ”presupuse încălcări ale reglementărilor privind pescuitul”, au anunţat Serviciul naval irlandez şi Forţele de apărare irlandeze, potrivit dpa, scrie agerpres.

Ambarcaţiunea interceptată a fost escortată până într-un port de un vas irlandez numit după poetul William Butler Yeats, urmând să fie predată poliţiei.


Citește și : India a depăşit pragul de 1 milion de cazuri de infecţii cu noul coronavirus

Nava a fost oprită în Oceanul Atlantic la aproximativ 250 mile nautice (463 kilometri) nord-vest de capul Malin, punctul cel mai nordic al insulei Irlanda.

Zona în care a fost reţinută ambarcaţiunea germană este bogată în cod, egrefin, cambulă şi merlan, potrivit Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).

Citește și : Trump nu a exclus ‘nimic’ în ceea ce priveşte China

Germania şi Irlanda se supun politicii de pescuit comune a UE, care ”conferă tuturor flotelor de pescuit europene acces la apele şi zonele de pescuit ale UE”, dar include şi reguli precum cotele de capturi.

Separat, Comisia Europeană avertizează că ”operatorii din UE care pescuiesc ilegal oriunde în lume, sub orice pavilion, sunt pasibili de penalităţi substanţiale”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA

/FOTO/ Un nou record mondial! Cât cântărește cel mai mare pepene verde, cultivat vreodată de un bărbat din SUA A fost înregistrat un nou record...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.