X

Un polițist beat a intrat cu mașina într-un copac, la Florești: Omul legii a fost suspendat din funcție și este cercetat penal

La scurt timp după ce o polițistă beată a comis un accident la Sângera soldat cu un deces, un alt om al legii a fost depistat beat la volan. Totul s-a întâmplat pe 1 septembrie, în jurul orei 22:00, în orașul Florești.

Polițiștii au fost sesizați de un locuitor al orașului care a comunicat că în apropiere de gospodăria sa, un automobil de model Dacia s-a tamponat într-un copac.

Citește și : Maia Sandu: Credem că R. Moldova va fi în siguranță atunci când țara noastră va deveni stat membru la UE

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul a fost provocat de un angajat al Inspectoratului de Poliție Florești. Bărbatul de 34 de ani purta uniforma de serviciu, dar se afla în afara orelor de muncă.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

La moment Poliția din Florești a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar Direcția Inspectare Efectiv a IGP a demarat imediat o anchetă internă în acest sens, fiind dispusă suspendarea din funcție a polițistului.

Un alt accidentul în care a fost implicată o polițistă beată s-a produs pe 28 august, în localitatea Sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit la fața locului.  Polițista beată, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie, la Sângera este Felicia Guțu. 

Citeşte şi: Alaiba: Magazinele controlate de Șor din Aeroport au zile numărate

 

Tags: beatdaciaFloreștipolitist
Categorii: Știrile zilei