Un poliţist FULGER a accidentat mortal un pieton

Publicat:

Un poliţist FULGER a accidentat mortal un pieton

Un bărbat a murit în drum spre spital după ce a fost lovit pe traseu de un șofer de 30 de ani care conducea un BMW X5.

Accidentul s-a produs aseară, 5 septembrie, pe traseul Hâncești-Cimișlia, la ieșirea din satul Bozieni, transmite Știri.md.


Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul unității de transport se afla un angajat al BPDS “Fulger”, pe civil, în afara orelor de serviciu și cu mașina personală. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul la alcool fiind negativ.

La locul accidentului s-a prezentat un șofer din trafic, care la distanță de câteva minute a reușit să evite persoana pe carosabil. Acesta a declarat polițiștilor că era atenționat din faruri de conducătorii auto din sens opus care observau bărbatul, în contextul în care traseul este neiluminat, iar persoana îmbrăcată în haine întunecate. Șoferul a prezentat secvența video de pe camera de bord a mașinii sale, în care se vede cum în ultimul moment observă persoana și reușește să o evite intrând pe contrasens.

Un poliţist FULGER a accidentat mortal un pieton

Victima este un bărbat cu vârsta de 45-50 de ani, neidentificat până la moment.

Angajatul de la “Fulger” activează în poliție de 10 ani. În urma accidentului a fost reținut pentru 72 de ore, fiind deschis un dosar penal.

Potrivit Pulsmedia.md, imediat după producerea accidentului șoferul ar fi fugit de la fața locului. 

Acesta a fost anunțat în orientare de către factorii de decizie din cadrul IP Hâncești și ar fi fost reținut de oamenii legii după miezul nopții, în jurul orei 01:00, la aproximativ șase ore după producerea accidentului.

Citeşte şi: Cine este Rustem Umerov, noul ministru al Apărării în Ucraina? – Stiripesurse.md

Reaminteim că un polițist, fiind în stare de ebrietate, a lovit un pieton în timp ce se afla la volanul unui automobil. Accidentul s-a produs pe 3 septembrie, lângă municipiul Ceadâr-Lunga.

Și la Sângera a avut loc un accident cu implicarea unei polițiste din cadrul INSP în urma căruia o femeie a murit, iar două minore au ajuns la spital. Accidentul s-a produs în noaptea de 28 august, în jurul orei 01:40, în comuna Sângera.

Fiind testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, la 1 septembrie, în jurul orei 22:00, în orașul Florești, un polițist, de asemenea beat, s-a izbit cu automobilul într-un copac. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. 

 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

PCCOCS face percheziţii la o firmă din Rusia, vizată de sancţiunile internaționale

PCCOCS face percheziţii la o firmă din Rusia, vizată de sancţiunile internaționale Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) desfășoară percheziții în Chișinău...

Un fost angajat al unui penitenciar a fost condamnat

Un fost angajat al unui penitenciar a fost condamnat Un fost angajat al unui penitenciar și complicele său au fost  condamnați pentru trafic de influență...

Moldoveanul Andrei Batin, fost lider al unei federații de lupte din Moscova, implicat în conflictul din Donbas

Moldoveanul Andrei Batin, fost lider al unei federații de lupte din Moscova, implicat în conflictul din Donbas Andrei Batin, originar din Republica Moldova și...

CEC constată o coaliție camuflată în campania pentru prezidențiale

CEC constată o coaliție camuflată în campania pentru prezidențiale Comisia Electorală Centrală (CEC) a dedus existența unui „bloc electoral camuflat” între Partidul „Viitorul Moldovei”, condus...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.