Un poliţist însărcinat cu protecţia şefului diplomaţiei britanice şi-a uitat pistolul într-un avion

Publicat:

Un poliţist însărcinat cu protecţia şefului diplomaţiei britanice Dominic Raab a fost suspendat din funcţie după ce şi-a uitat arma încărcată într-un avion, la întoarcerea dintr-o deplasare în SUA, au transmis sâmbătă presa şi poliţia din Marea Britanie, potrivit AFP, potrivit agerpres.

Arma, un pistol semiautomat Glock 19, a fost descoperită de un lucrător de mentenanţă în tocul său pe un scaun dintr-un avion al companiei aeriene americane United Airlines care a aterizat vineri pe Aeroportul Heathrow din Londra, a scris tabloidul The Sun.


Citește și : Zonă de carantină amenajată în Iordania pentru animalele infectate cu COVID-19

“Suntem la curent cu incidentul survenit într-un zbor spre Marea Britanie de vineri, 18 septembrie, şi îl tratăm cu seriozitate”, a precizat un purtător de cuvânt al Metropolitan Police.

“Poliţistul implicat a fost suspendat din funcţiile sale operaţionale pe timpul desfăşurării unei anchete interne asupra circumstanţelor” producerii incidentului, a adăugat el.

Ministrul Dominic Raab a efectuat o vizită la Washington în încercarea de a aplana îngrijorările SUA, partener tradiţional al Marii Britanii, în legătură cu Brexit.

În februarie, un poliţist însărcinat cu protecţia lui David Cameron şi-a uitat pistolul, dar şi paşaportul fostului premier conservator în toaleta unui avion, stârnind panică.

Citește și : Frontierele SUA cu Mexic şi Canada rămâne închise până la 21 octombrie

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă Autoritățile Republicii Moldova sunt determinate să mențină stabilitatea macrofinanciară, iar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.