X

Un preot rus vorbește despre „minuni” în Ucraina: „Un soldat a murit și a înviat”

Un preot rus vorbește despre „minuni” în Ucraina: „Un soldat a murit și a înviat”

În cadrul unei emisiuni cu teme religioase difuzate de un post tv din Rusia, un preot a sugerat că cei care luptă în Ucraina, evident, de partea Rusiei, nu pot fi uciși. Preotul a spus că pe front se întâmplă tot felul de minuni și că el deține nenumărate dovezi.

A povestit că a văzut cu ochii lui un video cu un soldat chinez care lupta „în operațiune militară specială” sfârtecat de un glonț, dar care a înviat, după care s-a botezat și s-a alăturat bisericii ortodoxe ruse. Secvența a fost preluată, subtitrată în limba engleză și postată pe X de Anton Gherașcenko, fost consilier în cadrul Ministerului ucrainean de Interne.

„Există atât de multe mărturii minunate despre victoria lui Hristos asupra morții. Soția mea mi-a trimis o mulțime de mărturii și filmări de război. Chiar înainte de Postul Mare am văzut un video cu un chinez (soldat care lupta pentru Rusia -n.n.) care a participat la operațiunea militară specială. A primit un glonț în abdomen, care l-a sfârtecat și i-a scos afară toate organele interne și a înviat.

Sfântul Luca din Simferopol i-a apărut, l-a vindecat complet, organele lui interne au fost vindecate. Și astfel a fost botezat, rudele lui au venit. Și s-au pozat apoi, toți îmbrăcați în alb, proaspăt botezați și primiți în biserica noastră ortodoxă”, a povestit preotul rus a cărui identitate nu a fost precizată.

Tags: armatadelirUn preot rus
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei