X

Un primar PAS a aplicat la programul lui Șor

Un primar PAS a aplicat la programul lui Șor

Programul „Satul Moldovenesc”, lansat de fugarul Ilan Șor, cu două luni și jumătate până la alegerile locale generale, a atras și un primar PAS.

În satul Donici, raionul Orhei, primarul Serghei Guzun așteaptă peste jumătate de milion de euro promiși prin contract de generosul sponsor al lui Ilan Șor, transmite tv8.md.

Citeşte şi: UE, cel mai mare ‘donator’ al Palestinei şi cel mai mare sprijin extern al său în zonă, cu aproape 1,2 miliarde de euro în cinci ani – Stiripesurse.md

Igal Shved, finanțatorul din umbră al lui Șor, a promis să doneze banii pentru construcția traseului turistic de la Casa-muzeu Alexandru Donici până la Izvorul Stanca. Alesul local nu vede nicio problemă în faptul că și-a aplicat semnătura pe un contract de sponsorizare dubios al unui personaj din Israel.

Un primar PAS a aplicat la programul lui Șor

Primăria avea proiectul tehnic pregătit pentru amenajarea traseului turistic. L-a depus anterior pentru finanțare și  în cadrul unor programe de stat, dar nu a fost acceptat. Astfel, primarul a decis să-și încerce norocul și în proiectul lui Ilan Șor.

Tags: DoniciIlan ŞorPASprimarraionul OrheiSatul MoldovenescSerghei Guzun
Categorii: PoliticăSocialȘtirile zilei