X

Un puşti de 9 ani a furat un scuter

Un puşti de 9 ani a furat un scuter

Un copil de nouă ani din stânga Nistrului a furat un scuter din fața locuinței proprietarului acestuia. Ulterior, oamenii legii l-au depistat, iar mijlocul de transport a fost întors proprietarului. Părinții minorului riscă să fie trași la răspundere administrativă.

Potrivit presei din stânga Nistrului, un bărbat și-a lăsat scuterul lângă intrarea în propria sa locuință. Acest lucru a fost observat de un școlar de nouă ani care trecea prin apropiere, transmite Știri.md. 

Copilul nu a putut rezista tentației, a luat scuterul și a plecat. Acesta dorea să facă o plimbare, însă nu știa cum să-l pună în funcțiune.

În timp ce mergea, copilul a fost întâlnit de prietenii proprietarului scuterului, care l-au sunat pe acesta imediat. Proprietarul mijlocului de transport a luat legătura cu oamenii legii. Cazul a avut loc la data de 18 septembrie, la Tiraspol.

Un puşti de 9 ani a furat un scuter

După cum s-a dovedit, băiatul de nouă ani nu este la prima sa abatere de la lege. În luna ianuarie, acesta a furat cheile mașinii tatălui său, a urcat în automobil și a plecat de acasă. Însă nu prea departe. Băiatul s-a lovit în primul stâlp din calea sa.

Pe caz a fost deschisă o anchetă. Părinții copilului pot fi trași la răspundere administrativă.

Tags: furtscuterTiraspol
Categorii: SocialȘtirile zilei