Un rapper suedez a fost împuşcat mortal în plină stradă

Publicat:

Einar, un rapper suedez în vârstă de 19 ani, foarte popular în ţara sa natală, a fost împuşcat mortal joi seară la Stockholm, a informat poliţia suedeză, care se confruntată cu un val de reglări de conturi armate, informează AFP, potrivit agerpres.

Pe numele real Nils Kurt Erik Einar Gronberg, tânărul, deja ţinta unei tentative de răpire în 2020, a fost ucis cu mai multe focuri de armă în faţa unui imobil din cartierul rezidenţial Hammarby Sjöstad, situat în apropierea centrului capitalei.


Cteşte şi: Alec Baldwin a ucis o persoană pe platoul de filmare – Black News

Poliţia a fost alertată în legătură cu focuri de armă produse în jurul orei locale 23:00 (21:00 GMT) în acest cartier de obicei liniştit.

Grav rănit, rapperul a murit pe loc, manevrele de prim ajutor dovedindu-se ineficiente, a declarat pentru AFP Towe Hagg, o purtătoare de cuvânt a poliţiei din Stockholm.

În conformitate cu practica sa, poliţia suedeză nu a confirmat oficial identitatea victimei, însă aceasta a fost dezvăluită de mass-media în timpul nopţii.

O anchetă pentru crimă a fost deschisă, iar poliţia interoghează în prezent martori pentru a identifica unul sau mai mulţi suspecţi, a precizat purtătoarea de cuvânt.

După ce a postat încă de la o vârstă foarte fragedă clipuri în care cânta rap, Einar a ajuns în 2019, cu piesa “Katten i trakten” (“Pisica din vecini”), pe primul loc în topul single-urilor din Suedia.

Citește și: REGINA a fost internată în spital – Black News

Multe dintre melodiile sale vorbeau despre viaţa de infractor, despre droguri şi arme. Artistul primise numeroase premii în Suedia, unde muzica hip-hop este bine reprezentată.

Tânărul rapper avusese conflicte publice cu rivalul său, Yasin. Acesta din urmă fusese condamnat în iulie la zece luni de închisoare pentru tentativa de răpire a lui Einar în 2020.

Ulterior, tânărul primise protecţie din partea autorităţilor, potrivit presei suedeze.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Veşti bune pentru moldovenii din Germania. Dubla cetăţenie va fi permisă

Veşti bune pentru moldovenii din Germania. Dubla cetăţenie va fi permisă Moldovenii, stabiliți în Germania, își vor putea menține și cetățenia țării lor, concomitent cu...

Orașul care îi plătește pe oamenii fără adăpost cu 1.000 de dolari lunar

Orașul care îi plătește pe oamenii fără adăpost cu 1.000 de dolari lunar Peste 800 de locuitori ai orașului Denver din Colorado care nu aveau...

UE se pregătește de o nouă extindere, după alte șapte, dar trebuie să-și reformeze modul de funcționare

UE se pregătește de o nouă extindere, după alte șapte, dar trebuie să-și reformeze modul de funcționare Ţările Uniunii Europene vor deschide negocierile de aderare...

Traficul aerian de pe aeroportul din Manchester, perturbat de o pană de curent

Traficul aerian de pe aeroportul din Manchester, perturbat de o pană de curent Zborurile cu plecare de pe Aeroportul Manchester din Marea Britanie s-au confruntat...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.