X

Un român a ajuns după gratii în Germania după ce a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil

Un român a ajuns după gratii în Germania după ce a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil

Un român a fost arestat în Germania, după ce a încercat să agațe o polițistă îmbrăcată în civil. Potrivit poliției germane, totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 4 iulie, în gara centrală din Munchen.

Românul de 40 de ani i-a făcut mai întâi „complimente” unei polițiste federale îmbrăcată în civil. Când i-a spus bărbatului că nu vrea să-i răspundă la avansuri, el a apucat-o de fese și a fugit. După câțiva metri, polițista l-a ajuns din urmă și l-a reținut până la sosirea colegilor în uniformă, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

În drum spre secția de poliție, românul a insultat inițial verbal serviciile de urgență și a încercat să rănească un ofițer cu o lovitură de cap. Bărbatul a ajuns în fața judecătorului, care a dispus arestarea acestuia.

Împotriva bărbatului, care era deja cunoscut polițiștilor, a fost declanșată o anchetă pentru hărțuire sexuală, rezistență față de oamenii legii, amenințări și insulte. Investigațiile au mai relevat că bărbatul hărțuise deja mai mulți călători în acea dimineață și amenințase un angajat al companiei Deutsche Bahn, scrie publicația Chiemgau24.de.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Tags: germaniaroman
Externe