X

Un şef al Bursei de la Moscova a murit… după ce a căzut de pe iahtul său

Un şef al Bursei de la Moscova a murit… după ce a căzut de pe iahtul său

Se pare că a căzut în Moscova, râul care trece prin capitala Rusiei.

Un cadru de conducere al Bursei de la Moscova, Georgi Şibisov, a decedat, potrivit informațiilor culese de Baza, un canal Telegram care are surse în serviciile de securitate ruse, și preluate de colegii noștri de la HLN, scrie LA LIBRE BELGIQUE, potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul de 44 de ani a plecat sâmbătă seara într-o excursie cu iahtul său pe râul Moscova, care străbate Moscova. La câteva minute după ce a fost văzut plimbându-se pe puntea ambarcațiunii și trimițând un mesaj soției sale, Şibisov a dispărut brusc.

Citeşte şi: David Popovici a luat bronzul la 100 m liber la JO 2024 – Stiripesurse.md

Îngrijorată că nu mai primește nicio veste, soția sa a sunat la serviciile de urgență. La scurt timp după aceea, prieteni de-ai săi au explicat poliției că el a căzut de pe vas. Au încercat să-l găsească ca să se poată urca înapoi, fără succes.

Un şef al Bursei de la Moscova a murit… după ce a căzut de pe iahtul său

Cadavrul lui Şibisov a fost găsit a doua zi în râul Moscova şi a fost deschisă o anchetă.

Un “accident” de acest tip a implicat deja o persoană proeminentă în societatea rusă. În urmă cu o lună, judecătoarea Natalia Larina (50 de ani) a căzut de la fereastra apartamentului ei.

Dar niciuna dintre aceste două persoane nu era cunoscută ca având poziții disidente sau să fie implicată în politică în vreun fel, spre deosebire de alți oameni importanți din societatea rusă care au murit suspect în ultimii doi ani.

Tags: Bursa de la MoscovaGeorgi Şibisovmoscova
Externe