Un șef din cadrul MAI nu poate justifica proveniența a câtorva sute de mii

Publicat:

Un șef din cadrul MAI nu poate justifica proveniența a câtorva sute de mii

Un șef de subdiviziune din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) încăput în vizorul inspectorilor Autorității Naționale de Integritate (ANI), care au constatat că funcționarul nu poate justifica proveniența a câtorva sute de mii de lei.

Citește și: Un polițist a fost reținut, sechestru pe sute de mii de lei


Este vorba despre Ion Țurcanu, șeful Secției nr. 1 investigații infracțiuni cibernetice a Direcției investigații infracțiuni informatice a INI al IGP al MAI.

Autoritatea Națională de Integritate a efectuat controlul în privința funcționarului în urmare sesizării din partea Serviciului Protecție Internă și Anticorupție a ministerului de profil.

Inspectorul de integritate a constatat o diferență vădită în mărime de 252254,13 lei între proprietatea dobândită și veniturile obținute de subiectul declarării și membrii familiei sale pe parcursul anului 2014.

Diferența a fost depistată de către inspectorii de integritate în rezultatul calculări cotelor  de achitare a ratelor pentru procurarea unui bun imobil.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei Argentina a reușit să se califice în semifinale...

A început perioada de coșmar pentru cei alergici la ambrozie. În Chișinău sunt zone întregi pline de această plantă

A început perioada de coșmar pentru cei alergici la ambrozie. În Chișinău sunt zone întregi pline de această plantă A început o perioadă sufocantă pentru...

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post)

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post) Săptămâna viitoare, la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.