Un sirian a fost reţinut după atentatele din Sri Lanka

Publicat:

Poliţia din Sri Lanka a reţinut un cetăţean sirian pentru interogatoriu în legătură cu atacurile teroriste de duminică, al căror bilanţ a ajuns la 310 morţi şi peste 500 de răniţi, transmite marţi Reuters, citând trei surse din cadrul guvernului de la Colombo şi al armatei.

‘Divizia de anchetă antiteroristă a poliţiei a arestat un cetăţean sirian pentru interogatoriu în urma atacurilor’, a declarat o sursă, relatează şi agerpres.


Citeşte şi: Noua IRA îşi recunoaşte vina în uciderea jurnalistei nord-irlandeze

Alţi doi oficiali au confirmat reţinerea sirianului. ‘El a fost arestat după interogarea unor suspecţi locali’, a menţionat o a doua sursă.

Nicio grupare nu a revendicat atacurile sinucigaşe cu bombă comise duminică, de Paştele catolic, împotriva a trei biserici şi patru hoteluri de lux din Sri Lanka.

Marţi, poliţia a evacuat gara foarte aglomerată din capitala Colombo după găsirea unui pachet abandonat lângă liniile de cale ferată.

Poliţia a izolat zona, iar brigada de deminare a fost chemată la faţa locului.

Citeşte şi: Bilanţul atentatelor din Sri Lanka a ajuns la 310 morţi. Poliţia face noi arestări!

Ulterior, poliţia a anunţat că pachetul suspect nu conţinea o bombă, iar zona a fost redeschisă pentru public.

Poliţia şi forţele de securitate au lansat o amplă operaţiune de căutare în urma celor opt explozii de duminică. La miezul nopţii a intrat în vigoare starea de urgenţă, menită să asigurare continuarea furnizării produselor şi serviciilor esenţiale pe insulă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Bugetul Rusiei pentru 2025 include alocări militare record și cheltuieli ‘top secret’

Bugetul Rusiei pentru 2025 include alocări militare record și cheltuieli 'top secret' Aproape o treime din cheltuielile propuse de guvernul rus nu sunt publice -...

România: 19 candidați și-au depus dosarele de participare în cursa prezidențială, doi au fost deja respinși

România: 19 candidați și-au depus dosarele de participare în cursa prezidențială, doi au fost deja respinși Înregistrarea candidaturilor pentru alegerile prezidențiale din România s-a încheiat....

Aproape toate școlile din Gaza au fost avariate (ONU)

Aproape toate școlile din Gaza au fost avariate (ONU) Aproape toate școlile din Gaza au fost lovite sau avariate, anunță reprezentanții ONU. 87% din clădirile școlilor...

Metode inovative de studiu în limba română la liceul „Mihai Eminescu” din Comrat

Metode inovative de studiu în limba română la liceul „Mihai Eminescu” din Comrat În Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", cu predarea în limba română, din municipiul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.